10 tunsori perfecte pentru părul mediu și fața plinuță

Sezonul acesta este plin cu o mare varietate de tunsori diferite pentru femeile cu păr mediu. Stiliștii recomandă să acordați preferință părului de lungime medie indiferent de vârsta pe care o ai, tipul de corp sau forma feței. În același timp, tunsorile medii sunt considerate cele mai de succes alegeri pentru femeile supraponderale.

Părul de lungime medie va putea să ascundă vizual defectele existente și să sublinieze avantajele. În acest moment, există un număr mare de opțiuni de tunsori pentru părul mediu. Stiliștii au identificat mai multe tunsori care se află în topul preferințelor doamnelor cu forme mai voluptoase.

Tunsoare de tip cascadă

Una dintre cele mai populare și versatile tunsori de vară pentru părul mediu este cascada. Datorită formei sale gradate și stratificate, această coafură poate face fața unei femei mai zvelte și mai sofisticate. În noul an, cascada a devenit cea mai strălucitoare tendință a sezonului. Prin urmare, orice femeie cu o astfel de tunsoare va arăta elegantă și tânără.

Tunsoare de tip bob-carre

Una dintre cele mai bune opțiuni de tunsoare pentru femeile voluptoase este o tunsoare bob-carre pentru părul mediu. În primul rând, părul coafat în acest stil va arăta luxuriant, voluminos și gros, ceea ce va adăuga farmec oricărui look. În al doilea rând, datorită formei sale, bob-carre va ascunde cu ușurință câteva kilograme în plus, făcând trăsăturile feței oricărei femei mai fine și mai rafinate.

Tunsoare de tip carre clasic

Clasicul nu se demodează niciodată. De aceea, clasicul carre pentru părul mediu va fi relevant în acest sezon. Datorită conciziei și clarității tunsorilor, o astfel de tunsoare poate face imaginea oricărei femei mai feminină și elegantă. În plus, cu o așa coafură orice fashionista are întotdeauna posibilitatea de a face diferite tipuri de styling.

Tunsoare de tip aurora

Tunsoarea Aurora diferă de cascadă doar prin faptul că are linii de tranziție mai clare de la o lungime la alta. Datorită neglijenței sale, această coafură este potrivită pentru femeile cu orice tip de față.

Dând preferința tunsorilor medii, femeile voluptoase se condamnă la succes. Această lungime a părului va face cu ușurință trăsăturile faciale să pară mai sofisticate, iar imaginea în sine mai elegantă și interesantă.

Ce coafură ți-a placut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare comentariile voastre!