10 tunsori moderne pentru femeile scunde

Postura, hainele și accesoriile sunt unele dintre lucrurile pe care le putem utiliza pentru a ne alungi vizual silueta. Alegerea unei tunsori nu depinde doar de forma feței și vârstă, dar și de înălțimea persoanei.
Stiliștii au pregătit o listă de recomandări pentru a ne ajuta să ne alegem coafura favorită, în câțiva pași simpli, fără a recurge la schimbări drastice.

1. Bob

Această tunsoare este de inspirație retro, este potrivit pentru femeile cu părul des și scoate-n evidență trăsăturile feminine ale feței.

2. Pixie

Este perfectă pentru femeile care au trăsături accentuate ale feței, oferă un look elegant și luxos.

3. Midi

Tunsoarea midi sau mid-length sunt ideale pentru femeile care nu doresc părul scurt, dar vor o schimbare, acest stil vă va oferi o notă de eleganță și rafinament.

4. Bob carré

Una dintre cele mai populare tendințe ale acestui an, vă alungește vizual silueta și aduce un strop de grație și feminitate-n imaginea dumneavoastră.

5. Lob

Această tunsoare este perfectă pentru femeile care au fața rotundă, lobul sau bobul lung vă aduce doza ideală de rafinament și finețe-n stil.

6. Garçon

Această freză este foarte practică și ușor de îngrijit, un clasic al tuturor timpurilor.

7. Mullet

O tunsoare, din anii ’90, pentru femeile curajoase și îndrăznețe.

8. A-line pixie

Una dintre tunsorile preferate ale multor vedete, inspiră eleganță și feminitate prin modul în care-i aranjat, perfect pentru femeile sofisticate.

9. Lung și drept

Dacă nu doriți sau nu vă plac tunsorile scurte, atunci optați pentru un păr lung și drept, acesta va alungi vizual silueta și veți obține o imagine frumoasă, acest truc este folosit de multe vedete internaționale.

10. Chest length

O lungime medie pentru femeile care nu vor părul nici prea lung, nici prea scurt. Îl puteți aranja-n orice mod doriți (bucle lejere, păr drept etc.) pentru că această tunsoare va contura feminitatea și rafinametul oricărei femei.