10 trucuri simple de la Meghan Markle cum să-i cucerești pe toți

Mulți dintre noi ne jenăm să facem cunoștință cu oameni noi și alegem să ne jucăm în telefon, când suntem într-un loc public sau într-o companie cu oameni noi. Fiecare-și dorește să fie adorat de către cei din jur. Noi am selectat, de la o femeie care are carisma nu doar de-a câștiga dragostea unui prinț, dar și a milioane de oameni, câteva mici trucuri cum să dobândești simpatia celor din jur.

1. Un zâmbet sincer

Atunci când o persoană zâmbește, cealaltă-i răspunde cu un zâmbet, un surâs sincer ne ajută să fim relaxați și pozitivi într-o comunicare.

2. Complimentele

Cuvintele plăcute creează o atmosferă caldă și prietenoasă, Ducesa de Sussex împreună cu soțul ei au făcut o postare pe Instagram, în care încurajează oamenii să facă complimente și să aibă grijă reciproc. O modalitate ușoară pentru a cuceri un străin este de-al complimenta, dar nu trebuie să exagerăm, doar câteva cuvinte frumoase despre noua coafură sau haină sunt destule.

3. Menținerea contactului vizual

Acest truc psihologic este folosit și de profesori, dacă aceștia vor menține contactul vizual, elevii vor fi mai atenți. Meghan Markle încearcă mereu să privească în ochi persoana cu care vorbește, iar aceasta-i permite să înțeleagă starea de spirit și atitudinea bună a locutorului.

4. Gândirea pozitivă

Conform cercetărilor făcute de oamenii de știință de la Universitatea din Hawaii și Universitatea de Stat din Ohio, persoanele pot simți inconștient emoțiile celor din jur. Ducesa de Sussex are mereu o dispoziție bună, iar oamenii au abilitatea de a copia emoțiile. Dacă doriți să creați o atmosfără plăcută, încercați să transmiteți emoții pozitive.

5. Efectul cameleon

În 1999, oamenii de știință, de la Universitatea din New York, au descoperit efectul psihologic de oglindire, aceasta este o imitație psihologică inconștientă prin care persoanele repetă acțiunile din comportamentul locutorului. Acest truc vă ajută să fiți mai plăcut în ochii acestuia.

6. Poziția către persoana cu care vorbești

Dacă doriți să vedeți în ce companie sau cu ce oameni să comunicați, atunci vă propunem un truc verificat, dacă poziția picioarelor este îndreptată către dvs., înseamnă că persoana este dornică să vorbească și discuția îi provoacă plăcere, iar dacă picioarele sunt îndreptate spre o altă direcție, atunci locutorul nu este interesat de această convorbire.

7. Atingerea părului

Dacă o fată este interesată de cineva, atunci ea-și atinge sau își aranjează părul, în momentul când vorbește cu acesta. Mulți oameni au observat că Meghan își aranjează părul în public, cu acest truc mic, puteți demonstra inconștient atitudinea bună persoanei cu care cochetați.

8. Nu vorbiți doar despre dumneavoastră

Dacă îi veți permite locutorului să vorbească sau să povestească despre situații din viața sa, acesta va avea o amintire și senzație plăcută despre dumneavoastră. Ducesa de Sussex știe cât de importantă este partea de-a asculta, când comunică cu alții.

9. Atinge persoanele cu care vorbești

Nu trebuie să exagerăm cu acest gest, putem atinge ușor pe umăr sau pe mână, în momentul discuției, acesta poate fi un semn de susținere pentru persoana cu care comunicați.

10. Exprimați-vă emoțiile

Uneori, trebuie să fim mai calculați, dar când doriți să vă faceți prieteni noi, sinceritate e cheia succesului, relaxați-vă și savurați din plăcere unui dialog. Acest lucru îl face și ducesa, chiar dacă familia regală britanică trebuie să fie mai modestă și mai calculată, Meghan nu refuză la tendința de-a fi liberă și sinceră.