10 trucuri simple cum să readuci în actualitate hainele vechi

Multe piese vestimentare se demodează ușor, pentru că apar alte tendințe-n fiecare zi sau sezon. Noi am selectat câteva sfaturi și trucuri despre cum ați putea readuce-n actualitate unele articole vestimenate cu un minim efort.

1. Gecile sau jachetele scurte

Gecile subțiri cu puf sunt piese demodate, dar le puteți readuce-n actualitate folosind un pardesiu sau un palton lung. În așa mod, ținuta capătă un aspect elegant și o puteți purta cu ușurință atât la birou, cât și la o ieșire cu prietenii.

2. Rochiile demodate

Majoritatea femeilor au cel puțin o rochie demodată în garderobă. Un truc ușor și excelent este combinarea unui pulover de tip oversize cu o rochie de lungime medie, o ținută perfectă în doar câțiva pași simpli.

3. Brățările Pandora

Câțiva ani la rând, aceste accesorii au făcut furori în lumea modei, multe femei au acest accesoriu, dar nu știu ce pot face cu el, o soluție rapidă și simplă este selectarea elementelor preferate din brățară și punerea acestora pe un lanț. O nouă bijuterie-n colecția dumneavoastră cu un mic efort.

4. Helăncile mulate

Helăncile de tip oversize sau cele cu croiala dreaptă sunt un trend al acestui an, dar acesta nu e un motiv să aruncați helanca mulată la coșul de gunoi, o metodă excelentă e combinarea ei cu o rochie, ca-n poza de mai jos.

5. Cămășile subțiri cu croiala pe talie

Un truc perfect pentru zilele reci, asortați cămașa cu croiala pe talie cu un pulover și o fustă plisată, un outfit modern și actual vă este garantat.

6. Sacourile scurte și subțiri

Sacourile lungi și cele de tip oversize sunt modelele actuale ale sezonului, dar ce facem cu cele subțiri și scurte? Simplu! O curea din piele și mânecile suflecate și-i oferiți a doua viață acestei piese vestimentare.

7. Jachetele din denim

Jachetele din denim cu croiala pe talie sunt considerate piese demodate, dar le putem putem oferi un look interesant și modern adăugând o haină de blană. Aceste articole vestimentare pot fi readuse-n actualitate în câțiva pași simpli: o asortăm cu un palton sau o haină de blană oversize.

8. Blugii skinny

Cel mai popular model de pantaloni, din ultimii ani, sunt înlocuiți cu alte tipuri de blugi (mom, evazați etc.), acest tip de pantaloni nu se potrivește oricărui tip de siluetă și multe persoane s-au plictisit de această formă. O metodă nouă pentru ca sa-i readuceți în vogă – combinarea acestora cu pulovere supradimensionate sau o rochie.

9. Încălțămintea demodată

Dacă botine dumneavoastră au vârful mic și tocuri masive, atunci le puteți salva cu o pereche de pantaloni palazzo, picioarele vor părea mai lungi, iar ținuta va căpăta o notă de rafinament și eleganță.

10. Trenciurile scurte

În ultimii ani, lungimea midi și maxi au luat o amploare în lumea modei. Chiar dacă-i o piesă de bază a garderobei, ea poate suferi câteva modificări pentru a fi adusă-n actualitate. Trenciurile scurte pot fi asortate cu o fustă midi, această combinație arată spectaculos și e perfectă atât pentru o ținută de zi, cât și pentru o întâlnire romantică.