10 tendințe neașteptate pentru următorul sezon

Până la următorul sezon a mai rămas puțin timp, designerii au selectat câteva elemente ce vor fi actuale-n noul anotimp.

1.Lanțurile
Lanțurile sunt populare-n acest sezon, însă nu doar ca bijuterii, ci și-n accesoriile sau elementele hainelor.

Acest element înfrumuțesează orice ținută și-i oferă un nou stil, ele pot înlocui chiar și curelușa genților sau poșetelor.

2. Sacourile cu accent la talie

Ultima tendință-n lumea modei, sacourile cu croiala dreaptă sau cele de tip oversize pot fi împrospețite c-o centură mică sau lată din piele, în așa mod pune-n evidență talia și capătă o nou look.

3. Decupajele

Un trend al sezonului rece. Acestea pot fi prezente pe orice articol vestimentar – fuste, rochii, pantaloni și pot avea forme diverse precum: linii, figuri geometrice etc.
Asemenea combinații evidențiază individualitatea tinerelor fashioniste și-i oferă ținutei o notă de sensibilitate.

4. Accesoriile pentru cap

Un loc important, în această categorie, îl au șepcile de baseball și pălăriile bucket, dacă aveți cel puțin un articol din ele, nu ezitați să-l asortați la o rochie din tricot sau alte haine groase.

5. Printul actual

Carourile sunt considerate printul clasic de toamnă, însă nu-și pierd popularitatea nici iarna. Pot fi îmbinate ușor atât în stilul clasic, cât și-n sport-chic.

6. Vestele

Această tendință oferă o posibilitate maximă ca fantezia să-și joace rolul. Ele pot fi din diverse materiale, împletite, asimetrice, bufante, cu buzunare detașabile, din piele etc., oricare ar fi alegerea dumnevoastră, nu dați greș.

7. Latexul și pielea

Pielea și latexul rămân în vogă, acestea sunt create pentru a pune-n evidență unele linii ale siluetei. Designerii ne recomandă alegerea unei culori mai îndrăznețe și să-i purtăm în locul blugilor întrebuințați zilnic.

8. Cardiganele

Piesa principală, pentru un look cool, regăsită-n garderoba fiecărei fashioniste. Modelele actuale ale sezonului sunt cele monocromatice, cele cu printuri originale și cele tricotate.

9. Paltoanele și blănurile

Aceste piese vestimentare ocupă un loc primordial în modă, modelele oversize rămân a fi favoritele tinerelor inimi.

Dacă optați pentru o blană, atunci culorile ivoriu, albul antic și nuanțele de bej sunt alegerea perfectă pentru acest sezon.

10.  Punctul final – încălțămintea

Încălțămintea modernă este o temă nouă de discutat. Botinele și bocancii masivi sunt un must-have al anului, pe lângă faptul că arată cool, ei sunt și confortabili.