10 semne principale care fac din tine o mătușică

Ai observat că, uneori, acele femei care sunt bine versate în tendințele modei și nu sunt contrarii să bârfească despre apariția vedetelor de la Hollywood și a divelor pline de farmec nu sunt în niciun caz un model? Dar adevărul este că fac greșeli care pot transforma o femeie la modă într-o mătușă cu o anumită vârstă.

Porți prea mult aur

Nu neglija argintul și bijuteriile, temându-te că acest lucru îți va reduce semnificativ statutul.

Nu ai o garderobă de bază

Dacă în fiecare dimineață există ideea că există o mulțime de haine, dar nu există nimic de îmbrăcat, atunci asta pentru că garderoba nu are cel mai important lucru – modelele de bază pe care este construită imaginea.

Iar lucruri de croială de neînțeles și culori de neconceput purtate la întâmplare te vor transforma imediat într-o mătușă.

Ți-e frică să experimentezi

Mizând exclusiv pe clasice (sus alb sau neutru, jos întunecat), crezi că o astfel de imagine te va ajuta mereu. Cu toate acestea, respectarea constantă a acestei reguli este plictisitoare.

Crezi în miturile modei

Crezi că moda este un dictator care cere ascultare necondiționată, pantofii ar trebui să fie strict în ton cu o geantă, blugii sunt nedemni de femeile de peste 30 de ani, iar mai mult de trei culori în haine vor crea disonanță?

Nu fi atât de pretențioasî. Experimentele sunt în tendințe astăzi!

Nu știi să porți accesorii

Accesoriile sunt tușa finală a look-ului tău. Nu trece la extreme, fie refuzându-le, fie spânzurându-te cu tot conținutul cutiei prețuite.

Porți haine fără formă

Încerci să te ascunzi în haine largi (a nu fi confundat cu supradimensionat)? O fată arată tristă într-un pulover sau rochie de o mărime și un stil de neînțeles, mai ales în combinație cu blugi cu strasuri.

Nu știi să alegi pantofii potriviți

Copitele cu platformă și degetele ascuțite alungite sunt de domeniul trecutului. Atentie la modelele „masculin”, cizme peste genunchi, choppers.

Porți dresuri greșite

Scapă hotărât de dresurile corporale cu sclipici, dantelă și dresurile care imit ciorapii cu jartiere.

Nu dai importanță părului tău…

Dacă hainele și pantofii se potrivesc impecabil cu stilul, iar în loc de coafuri, păr nespălat și dezordonat sau o coadă de cal neglijentă, făcută în grabă, acesta este un eșec.

…sau folosești pre multe produse de styling

Structurile arhitecturale complexe acoperite cu cinci straturi de lac sunt salutări din secolul trecut.

Astăzi, buclele largi, naturale sunt în tendințe, iar produsele de styling păstrează aspectul natural al coafurii.