10 secrete de stil Plus Size

Care sunt particularitățile și dificultățile în crearea unei siluete bine proporționate? Cum și în ce mod să distrageți atenția de la zonele cu probleme? Un exemplu minunat de look armonios pentru mărimi mari il ofera Ashley Graham.

Proporțiile corecte

O siluetă de orice mărime va arăta cool atunci când există proporții armonioase. Atunci când există multe tranziții și neregularități, chiar și o siluetă  de mărimea S poate arăta neatractivă. Dacă silueta este perfectă, dar ciorapii și lenjeria intimă se înfige în corp, obțineți o siluetă urâtă și neplăcută.

Mărimea nu contează, o siluetă frumoasă și fluidă, cu proporții corecte, este ceea ce ar trebui să urmărim. Orice opțiune de siluetă va arata perfect dacă proporțiile sunt în armonie vizuală cu noțiunea clasică de frumusețe. Peste o figură existentă de orice format, creăm o nouă siluetă proporțională, elaborată. Noi decidem unde trebuie să ne îngustăm, unde trebuie să accentuăm, unde trebuie să adăugăm volum.

Cele mai actuale siluete pentru plus size:

  • volum în partea de jos și niciun volum în partea de sus;
  • volum în partea de sus fără volum în partea de jos;
  • Formă de clepsidră cu talie definită.

Hainele care isi păstrează forma ajută la crearea proporțiilor corecte.

Țesăturile potrivite

Pentru hainele plus size, alegeți materiale care își păstrează forma sau țesături subțiri, fluide. Alege cămăși strâmte, eventual din sectoarele pentru bărbați, fuste strâmte, jachete, rochii care stau liber, nu sunt strâmte și elastice pe siluetă. Este important sa cream o siluetă fluidă cu ajutorul hainelor.

Jacheta poate fi cu umeri voluminoși și ajustați.

Piesele vestimentare superioare, trebuie sa fie din material mai ferm

Îmbrăcămintea din superiora trebuie să fie mai strânsă și mai lejeră decât cea din stratul inferior, astfel încât nimic și nicăieri să nu fie prea strâns. Încearcă să elimini din look-ul tău ceea ce este strâmt și strâmt, dar adaugă un look semi-fitted cu materiale zburătătoare și cu bucăți. În timpul verii este deosebit de important să acordați atenție densității țesăturii. Un tricou de vară ar trebui să fie confecționat din bumbac gros.

Alege haine largi

Este mai bine să alegeți o mărime mai mare decât o mărime mai mică. Dați mai mult aer la îmbrăcăminte. Brațul din mânecă trebuie să aibă libertate. Nimic nu ar trebui să te facă să arăți ca un om de zăpadă imobil.

Mutarea atentiei

Accentuați părțile corpului care nu sunt voluminoase. Dacă există o parte a corpului care trebuie să fie ascunsă, mutați toate piesele luminoase în partea opusă. De exemplu, dacă doriți să ascundeți șoldurile, atunci atrageți atenția asupra părții de sus cu un top luminos. Tot ceea ce este luminos, vizibil și accentuat este mutat în partea opusă a punctului de corecție. Schimbați concentrarea atenției spre cealaltă parte.

Piese creative

Joacă-te cu stilul adăugând detalii neașteptate la look-uri. De exemplu, mânecile voluminoase, decorul cu pene și volane. Toate articolele din garderoba de bază ar trebui să joace pentru a crea proporții ideale și pentru a corecta zonele cu probleme, dar chiar și în stilul plus size, lucrurile creative neobișnuite și elementele de imagine sunt acceptabile.

Piesele neobișnuite vor arăta strălucitor pe o fată de dimensiuni mari. Un articol la prima vedere este minimalist, de culoare și material neutru, dar cu o croială neobișnuită – basic, dar creativ și complet. De exemplu, cămașa are un imprimeu neobișnuit pe ea. Fiecare articol de garderobă creativă trebuie să îndeplinească alte criterii.

Geantă structurată

Orice plus size nu trebuie să fie combinat cu genți hobo și genți de mână moi. O siluetă plus size pare moale și aerodinamică datorită volumelor sale; de aceea este mai bine să echilibrați formele aerodinamice cu geometria. În schimb, dacă o fată dorește vizual să pară mai plină, cu o figură angulară cu unghiuri strânse, adăugați moliciune. Pentru o siluetă plus size, alegeți imprimeuri geometrice pe haine, genți rigide pentru a adăuga geometrie imaginii.

Setul potrivit de lenjerie fără cusur

Lenjeria intimă fără cusături trebuie să fie de cea mai bună calitate, deoarece nu trebuie să se ruleze sau să iasă în afară, ci trebuie să atragă și să susțină fără a crea un relief suplimentar.

Lungimea corectă

Îmbrăcămintea trebuie să fie mai mică sau mai mare decât zona de corecție. De exemplu, dacă avem șolduri largi, cămașa poate fi lăsată mai jos de linia cea mai largă a șoldurilor, iar sacoul poate fi scurtat. Dacă încheiem haina pe o parte largă a siluetei, atragem o atenție suplimentară asupra acelei zone.

Pantofi cu un nas îngust

Nu neapărat un pantof cu toc. Vârful alungit este o modalitate excelentă de a întinde silueta. Pot fi chiar și balerini.

Nu ascultați mass-media dacă vă sfătuiește să purtați un hanorac negru și să vă băgați în haine în nuanțe neutre. Este posibil ca toate aceste reguli să nu funcționeze. Fetele de talie mare au personalități diferite, așa că stilul lor poate fi diferit. Imaginile luminoase sunt memorabile și atrag atenția. Nu vă fie teamă să experimentați. Exprimă-ți caracterul prin intermediul hainelor. Principalul lucru este să urmați tehnicile descrise mai sus, iar utilizarea culorilor și combinația de imprimeuri este acceptabilă.