10 secrete care te vor ajuta să prepari o cafea incredibil de gustoasă și aromată

Despre beneficiile și daunele cafelei potum vorbi mult timp, dar un lucru este sigur: cafeaua este  o băutură incredibil de gustoasă, care te energizează dimineața și îți dă doza de adrenalină pentru întreaga zi. Cafeaua, în prezent este vândută pentru acele persoane pentru care principalul lucru e să obțină rapid o băutură dimineața și să alerge imediat la muncă.

Totuși, cei care apreciaza aroma si gustul cafelei și au timpul necesar pentru a o prepara într-un turc, următoarele reguli vor fi ca cele 10 porunci din Biblie în a obține o băutură perfectă.

Cum să prepari cafeaua

1. Pentru a face o cafea delicioasă, ar trebui să folosiți apă curată. Toată lumea știe cât de mult clor și săruri sunt în apa de la robinet, iar acest lucru strică gustul băuturii.

2. Cafeaua trebuie preparată un timp îndelungat, folosind un foc lent. Așa că trebuie să ai răbdare să o prepari!

3. Pentru a păstra aroma cafelei, trebuie să folosiți un cezve cu gât îngust.

4. Fapt incredibil, dar dovedit – pentru a sublinia aroma cafelei, trebuie să aruncați în ea câteva cristale de sare. Condimentul nu va strica gustul, dar în același timp va spori foarte mult aroma cafelei. Trebuie adăugată în apă înainte ca cafeaua să fie aruncată în turc.

5. Ghimbirul subliniază, de asemenea  gustul și aroma cafelei. Ar trebui adăugat după aceleași reguli ca și sarea. Pentru a face acest lucru, există un ghimbir măcinat special, vândut în pungi.

6. Pentru a preveni cafeaua să fie prea amară, trebuie să adăugați o linguriță de zahăr brun în ea.

7. Gustul cafelei măcinate fin și măcinate în boabe mai groase, este semnificativ diferit, așa că puteți experimenta cu măcinarea. Diferența de gust este diferită.

8. Contrar credinței populare, cafeaua nu trebuie preparată până când fierbe într-un turc, este totuși necesar să așteptați până când „alunecarea” începe să crească activ și să scoateți imediat turcul de pe foc și să o lăsați să stea timp de o câteva secunde.

 

9. Pentru a obține o cafea adevărată, ar trebui să o măcinați singur, cumpărând boabe de cafea de la mărci de încredere. Nu uitați că cafeaua crudă este un produs de bază care este foarte dăunător sănătății. Aveți grijă ce consumați!

10. Inainte ca cafeaua sa fie turnata in cesti, trebuie inmuiata putin pentru a obtine o consistenta uniforma. Prin urmare, trebuie să lăsați băutura să se infuzeze timp de un minut, iar după aceea vă puteți bucura deja de gustul și aroma minunată.

Și nu uita, cafeaua se bea cu prietenii, dar cel mai mult o admiri în singurătate!