10 reguli simple despre cum să devii mai frumoasă în 30 de zile

Cu natura nu te pui, cum e dat să fii, așa vei fi, însă cu puțină grijă și atenție față de aspectul tău exterior poți descoperi că ai șanse să fii și mai frumoasă, dacă vei urma câteva reguli simple. Respectându-le timp de o lună, te asigurăm că vei vedea rezultate surprinzătoare în oglindă.

Regula nr.1

În fiecare dimineață, pe stomacul gol, consumă o linguriță de semințe de in împreună cu un pahar de apă caldă. Micul dejun îl poți servi după 30 de minute.

Acest obicei va contribui la curățirea organismului, îmbunătățirea aspectului tenului, însănătoșirea părului și a unghiilor, dar și posibil să slăbești un pic. Atenție însă, semințele de in sunt contraindicate persoanelor ce au pietre la rinichi.

Regula nr.2

Consumă în fiecare zi sfeclă roșie fiartă. Sfecla are proprietăți unicale de curățire a sângelui, respectiv are un efect pozitiv asupra pielii și organelor interne.

Regula nr.3

În fiecare seară, înainte de culcare, aplică pe față o mască compusă din 30 g de glicerină și 10 capsule de vitamina E. Important este ca înainte de aplicare să curăți bine pielea, chiar pînă la înroșire, astfel aceasta va absoarbe mai bine componentele nutritive.

Dimineața, vei fi plăcut surprinsă de efectul acestei măști, ridurile se vor netezi, iar pielea va căpăta o culoare uniformă.

Regula nr.4

Zilnic mănâncă cel puțin 50 g de alune de orice fel. Părul și unghiile îți vor spune un mare mulțumesc chiar peste 2 săptămâni.

Regula nr.5

O dată la 3 zile aplică pe părul umed o mască din praf de muștar și ulei de ricin. O lași pentru 20-30 de minute și apoi clătești. Peste o lună părul tău va arăta splendid de bogat și mătăsos.

Regula nr.6

Luna aceasta vei dormi în ciorapi, de bumbac sau de lână, în dependență de cât de frig este afară. Astfel, după baie, vei unge picioarele cu unt de vacă și câteva picături de ulei de mentă, după care vei încălța ciorapii și te vei culca.

La 30 de zile de la astfel de proceduri vei avea niște picioare de invidiat, pe care nu-ți va fi rușine să le demonstrezi la plajă.

Regula nr.7

A venit și rândul genelor. Uleiul din germeni de grâu aplicat pe gene în fieacare seara vor face ca acestea peste o lună să arate ca în publicitatea pentru rimel.

Pentru a aplica uleiul mai ușor ai putea folosi un un rimel vechi, pe care să-l speli bine prin interior și să torni uleiul acolo.

Regula nr.8

Pielea întregului corp, la fel are nevoie de regenerare. Pentru aceasta, la finalul fiecărei băi, vei realiza un piling compus din sare de mare (sau simplă) și smântână grasă. Vei masa bine tot corpul, după care vei clăti. Această procedură va curăți pielea de celulele moarte și o va dezinfecta ușor, astfel încât micile coșuri vor rămâne în trecut.

Regula nr.9

Un remediu natural, dar și miraculos pentru piele este și uleiul de amarant. Aplicat zilnic pe tot corpul, inclusiv pe față, fără a fi spălat, acesta se absoarbe 100% și ajută la lupta contra ridurilor, vergeturilor, arsurilor și a altor defecte ce necesită regenerare a celulelor.

Regula nr.10

Părul revine iar în atenția noastră și îți propunem să pregătești o soluție foarte simplă cu care să clătești părul de fiecare dată. Pentru aceasta, vei avea nevoie de câte 5 picături de ulei de mentol diluat cu fiecare litru de apă folosit. Acesta va reda o prospețime deosebită părului, te va face să uiți de mătreață, părul gras și chiar de durerile de cap.

Sursa