10 reguli a doamnelor de elită: cum să devii una dintre ele și ce trebuie să faci pentru asta

În lume există două tipuri de femei: cele obișnuite și doamnele de la care nu-ți poți lua ochii. Aceste femei sunt cunoscute sub denumirea de ”Doamne de elită”, iar daca și tu vrei să devii ca ele, atunci aceste reguli te vor ajuta să înțelegi ce ai de făcut și în ce direcție să te miști.

1. Ruj roșu

Unele doamne cred că rujul roșu nu li se potrivește. De fapt, acest ruj se potrivește absolut tuturor femeilor, secretul este în umbră. Dacă îl alegeți pe cel caracteristic stilului tău – atunci voala! Trucul este să alegi nuanțe calde de rujuri pentru tonurile calde ale pielii și nuanțe reci pentru cele reci. Încercați și căutați, și experimentați până veți gasi rujul ideal.

2. Păr curat și pieptănat – este deja o coafură

Acest lucru este adevărat, dar trebuie să înveți să stăpânești arta coafării rapide cu o simplă perie pentru păr.  Acest skil  te va ajută să adaugi o sută de puncte în plus la aspectul tău luxos. Ca și în orice deprindere, principalul lucru aici este să exersați zilnic pana veți ajunge la nivelul de maestră.

3. Parfumul tău personal

Mirosurile sunt lucrurile care  rămîne in memoria subconștientului foarte mult timp. Prin urmare, chiar și după ani de zile, un parfum deosebit, ne poate aminti de prima dragoste, de o situație plăcută sau de o persoană. Dacă ai propriul tău parfum, acesta va deveni parte a mărcii tale personale. Cu alte cuvinte, oamenii vor simți acest miros și își vor aminti de tine.

4. Găsește-ți forma potrivită pentru sprâncene

În fiecare an, moda pentru forma sprâncenelor se schimbă – iar dacă azi tendința poate fi sprîncene mai largi, apoi mai îngustăe, apoi mai curbate, apoi mai drepte și tot așa. Dar ai o singură față. Și sarcina ta este să alegi forma sprâncenelor care ți se potrivește perfect, și care să sublinieze toate plusurile și virtuțile feței tale. NU te opri din a căută, căci într-un final sigur vei găsii soluția perfectă!

5. Îngrijește-ți părul profesional!

Mai ales dacă ai părul sub umeri! Nu este necesar să mergi  mereu la salon și să cheltuii o avere. Poți cumpăra în siguranță cosmetică profesională și fă-o singură acasă. Acesta este un plus indubitabil al țării noastre, pentru că în America, de exemplu, doar coaforii și coloriştii oficiali pot cumpăra produse profesionale pentru păr. Prin urmare, toate fetele bloggerițe de acolo chetuli o sumă extraordinară de bani, pentru a arăta zilnic așa cum le vedem pe micile ecrane. Profită de oportunitățile pe care ni le oferă lumea.

6. Mănîncă încet! 

În primul rând, este frumos. O femeie misterioasă, care ia micul dejun sau prânzul pe îndelete, atrage privirea. În al doilea rând, senzația de săturare după cum știi, vine la doar 20 de minute după ce am mâncat, ceea ce înseamnă că ar trebui să mănânci mai încet, pentru a ajunge mai rapid la senzația de ”full”.

7. Ai grijă ce mănînci.

Da, acesta este un punct dureros pentru majoritatea, dar este și mai important să monitorizezi alimentația decât să faci sport. Încercați să nu vă interziceți nimic – acest lucru duce la efectul opus de slabire, dar de fiecare dată puneți-vă întrebarea – chiar vreau să mănânc asta? Și dacă răspunsul nu este „da, desigur”, ci „probabil da” sau „cred că vreau”, atunci nu merită.

8. Fă-ți manichiura regulat

Dacă nu vă place colorarea, atunci cel puțin ai grija de igiena unghiilor. Fă-o singură sau la un maestru – nu contează. Principalul lucru este ca cuticula sî fie bine îngrijită, iar unghiile pilite uniform. Dacă o faci în salon, atunci decide care ți se potrivește cel mai bine – tivita sau feronerie – și rămâi la metoda aleasă.

9. Îngrijește-ți fața!

Desigur, măștile, serurile și tratamentele obișnuite sunt grozave, dar dacă ai timp și fondurile financiare necesare pentru o cosmeticiană calitativă, e grozav. Dar cel mai important – amintiți-vă că pielea feței reflectă ceea ce avem înăuntru. Acest lucru este valabil atât pentru mâncare, cât și pentru emoții. Ai grija ce intră în tine și filtrează.

10. Găsește un sport pe care să-l iubești

Desigur, fără activitate fizică nicăieri. Dar depinde de tine să alegi ce să faci. Nu vă plac bucățile de fier din sala de forță – înotați. Dacă nu-ți place să alergi, dansează. Dacă nu vrei încărcături grele, fă yoga. Totul este în mâinile tale.

Permite-ți să fii o femeie  de elită, pentru că este mai ușor decât pare.