10 perechi de pantofi cu toc de care are nevoie fiecare femeie

Imaginează-ți o situație: intenționezi să mergi undeva – la oficiu, la nuntă, la întâlnire, la o petrecere cu prietenii, și ai nevoie de ceva care să te pună în evidență. De exemplu, o pereche de pantofi care să-ți definitiveze ținuta. Măsori variantele din garderobă și constați îngrozită că nu găsești ”acea pereche”.

25510[1]

Din fericire, acest scenariu poate fi evitat. Realitatea spune că chiar și o pereche de pantofi aparent ideală, poate să nu se combine cu o anumită ținută. În aceste condiții, ai nevoie de cel puțin zece”perechi ideale” de pantofi.

Noi suntem aici pentru a-ți sugera care sunt modelele la care trebuie să fii atentă:

Negri

25500[1]

Investește în câteva perechi de stiletto chiar acum, și te asigurăm că nu vei regreta. Ei vor arăta minunat într-o ținută de birou ziua, și într-o pereche de blugi combinați cu un top -seara.

Neutri

25501[1]

Când mergi undeva într-o ținută super-colorată, pantofii negri o pot dezechilibra. De aceea, ai nevoie de o pereche de pantofi nude, care se adaptează cu orice ținută. Experții sugerează să mergi pe o culoare care se potrivește cu nuanța pielii tale, pentru a-ți lungi vizual picioarele.

Metalic

25502[1]

Sandalele sau pantofii cu nuanțe metalice, sunt mereu o idee bună. Acest tip de încălțăminte arată destul de modest în combinație cu o rochie sau un costum, dar va atrage privirile asupra ta.

Cu curelușe

25503[1]

Da, o asemenea pereche de pantofi nu se potrivește chiar cu orice eveniment, dar cu siguranță vor fi colacul salvator atunci când vei avea nevoie de o apariție inedită. Sau când mergi la o petrecere în stil grecesc.

Cu toc masiv

25504[1]

În primul rând un toc gros te va face să te simți mai sigură pe tine. În al doilea rând, el scade tensiunea de pe picioare, un detaliu important mai ales atunci când ai de gând să stai toată ziua în picioare. În al treilea rând, anume aceste modele sunt astăzi în trend.

Cizmele scurte

25505[1]

Acest tip de încălțăminte este într-atât de universal, că e greu să-ți imaginezi cu care ținută ar arăta mai bine. Totuși, mult contează modelul ales: alege variantele cele mai simple, din piele de calitate, cu toc de 3-5 cm.

Cizmele lungi

25506[1]

Vrei să-ți aperi picioarele de frig și în același timp să-ți adaugi câțiva centimetri în înălțime? Nimic mai simplu. Dacă ești obișnuită cu mersul pe tocuri, alege o pereche de cizme cu toc, dacă nu – mergi pe o pereche de cizme comode.

Sandalele

25507[1]

Pe timp de vară, sandalele pe toc sunt de neînlocuit.

Cu botul deschis

25508[1]

Pantofii cu botul deschis sunt o combinație perfectă între clasic și feminitate. Alege culori clasice sau nuanțe de prăjituri franțuzești. Cât privește tocul, aici ai libertate de alegere.

Încălțări avangardiste

25509[1]

Dacă vrei să ieși în evidență, alege o pereche de pantofi provocatori. Printuri aprinse, accesorii mari, pietre, forme neașteptate. Orice.