10 moduri în care să pozezi pentru o sesiune foto reușită

Foarte rar se întâmplă când o femeie este mulțumită de felul cum arată într-o fotografie, poate doar în cazul în care fotograful este unul profesionist și îți sugerează cum să pozezi sau când dintr-o sută de încercări reușești să faci o fotografie bună.

Ce ar fi dacă ai avea un ghid fotografic după care să te ei atunci când îți dorești niște poze mulțumitoare, dar fără să apelezi la un fotograf costisitor?

Îți propunem mai jos o serie de modele pe care să le ei drept exemplu pentru a crea niște portrete firești, naturale și care să te arate din cel mai bun unghi al tău.

1.O postură pentru un portret mai puțin obișnuit ar fi cel cu privirea de peste umăr.

2. Poze în care mânele sunt puse în valoare. Important e să le ții cât mai lejer, fără a le încorda sau a poziționa palmele desfăcute sau în linie dreaptă.

3.O fotografie reușită poate fi făcută și de la nivelul unei suprafețe. Lasă-te culcată pe ceva și susține-ți grațios capul cu o mână.

4.Dacă ai o siluetă de invidiat și vrei s-o scoți în evidență, poți poza în felul următor.

5. Încă o postură semiculcată ce demonstrează plasticitatea și corpul ideal al femeii poate arăta așa.

6.O altă opțiune pentru o fotografie în care să pari relaxată, dar și puțin mai înaltă, punându-ți picioarele în valoare, poate fi cea rezemată de un perete.

7.Dacă vrei să-ți pui talia în valoare, mai ales în cazul fotografiilor la plajă, ai putea poza în felul următor.

8. Fotografii frumoase ies și când ești rezemată de ceva și privești în depărtare.

9. Ca să arăți ca de milioane într-o fotografie în care trebuie să apari în întregime, încearcă să te poziționezi așa.

10. Dacă vrei să transmiți pasiune cu ajutorul corpului tău, îți sugerăm să stai astfel.

Desigur, că varietatea de posturi poate fi mult mai mare, dacă însă vei ține cont de tot ceea ce ți-am propus noi, îți garăntăm o fotosesiune remarcabilă.

Sursa