8 modele impecabile de încălțăminte pentru noul sezon

Pentru noul sezon, am selectat cele mai actuale și frumoase modele de încălțăminte, le puteți alege care vă sunt pe plac. Încălțămintea este o parte importană a ținutei, pe lângă aspect, ea trebuie să fie confortabilă, pentru permite deplasarea ușoară și rapidă.

1. Cizmele cu vârful ascuțit

Culorile deschise mereu au adus o notă de prospețime. Cizmele în nuanțe deschise sunt în vogă, arată feminin, luxos și rafinat.

2. Ciocatele

Ciocatele sunt soluția perfectă pentru orice eveniment, le puteți purta la o petrecere-n aer liber, cât și la o ținută de zi. Se asortează perfect cu o pereche de blugi sau o rochie în stil boho. Tocul mic vor alungi și subția vizual picioarele.

 

3. Bocancii cu talpa masivă

Talpa masivă a făcut furori câteva sezoane, noua tendință – bocancii albi cu talpă masivă, pot fi introduși ușor în orice tip de ținută, iar pe lângă aspectul interesant sunt și foarte confortabili.

4. Cizmele din piele lăcuită

Stiliștii ne recomandă adăugarea unui nou element în garderoba noastră și anume încălțămintea din piele lăcuită. Încălțămintea cu aspectul lucios devine principalul accesoriu al outfit-urilor de zi sau celor de seară.

5. Încălțămintea cu șiret

Încălțămintea cu șiret este o enigmă a trend-ului modern, fashionistele o adoră pentru confortul și versatilitatea ei. Chiar dacă unele modele au talpa masivă sau accesorii ce-i oferă un aspect mai dur, șireturile-i redă farmecul și grația necesară.

6. Cizmele lungi

Cizmele lungi sunt o achiziție bună pentru orice femeie, simplitatea și minimalismul le oferă un anumit rafinament, iar această încălțăminte o puteți utiliza la orice ținută-n zilele friguroase de iarnă.

7. Lanțurile

Accesorizarea încălălțămintei cu acest element îi va oferi outfit-ului un aspect mai interesant, armonios și luxos.

8. Pielea lăcuită, șireturile și talpa masivă

Aceste elemente te ajută să-ți selectezi perechea potrivită pentru tine, în momentul când nu știi ce să alegi.