10 metode de a înșela vârsta

10525[1]

1. Cubulețele de gheață

Dacă în fiecare zi îți vei șterge pielea cu un cubuleț de gheață, aceasta va arăta bine și va avea culoarea unei adolescente.

Acest efect este explicat foarte simplu: răceala condiționează vărsarea sângelui în față, astfel elimină porii și descrețește pielea. Circulația accelerată duce la îmbunătățirea metabolismului.

2. Retinol împotriva ridurilor.

Folosirea cremelor cu retinol hidratează pielea cu vitamina A, care condiționează regenerarea celulelor.

3. Peeling regulat

Cu vârsta, pielea devine mai uscată. În rezultatul peelingului, particulele de piele moartă sunt eliminate, iar cele noi, care conține umezeală se ridică spre stratul exterior.

4. Protecția de soare.

Acțiunea razelor ultraviolete pot duce la apariția ridurilor și a petelor pigmentate. Folosește creme cu SPF, dar și vitamina A, E și C, care măresc puterea de protecție.

5. Hidratare intensă.

Majoritatea cremelor pentru riduri își au efectul din cauza hidratării intense. De aceea este important ca în fiecare zi să folosești produse hidratante.

6. Folosirea antioxidanților.

Antioxidanții apără pielea de influența mediului extern, neutralizând moleculele care permit deteriorarea epidermei.

7. Băi pentru tonifierea pielii

Băile au o influență minunată asupra pielii. După această procedură, pielea este fină, înnoită, tonifiată.

8. Lingura de gheață pentru petele de sub ochi

Nimeni nu a anulat vechile metode. Îngheață 2 linguri metalice și pune-le sub ochi pentru 2-3 minute. Pielea va arăta mai bine.

9. Hidratarea buzelor.

Pentru ca această parte a feței să arate mereu bine și atrăgător, trebuie să le hidratezi intens. Cu ce? Desigur cu o pomadă igienică. Alege-o pe cea care conține uleiuri, și care nu are arome artificiale.

10.Păr strălucitor.

Pentru un păr strălucitor, după ce îl speli, lasă-l pentru un minut sunt un șuvoi de apă rece. De la o asemenea surpriză, părul va deveni mai lin și mai strălucitor.