10 lucruri ce epuizează o femeie

Orice femeie are nevoie de o doză de energie în fiecare zi. Energia – o rezervă de forță care ne este necesară pentru atingerea obiectivelor dezvoltării interne și doar pentru a ne trezi dimineața, pentru a construi relații și iubire. Obținem energie din natură și se întâmplă în mod natural. Nici măcar nu observăm cum ne inspirăm pentru punerea în aplicare a unei noi idei și, într-o stare de dragoste, avem puterea de a cuceri întreaga lume.

1

Atunci când o femeie nu se prețuiește, când nu se alege pe ea însăși, se sacrifică de dragul altora, acesta este cel mai de bază lucru în care o femeie își pierde energie. Dăruiește totul altei persoane și, în consecință, toată energia și puterea. Prin urmare, este foarte important să vă apreciați, să vă respectați și să vă alegeți pe voi înșivă, să aveți grijă de valoarea dvs. și să o creșteți.

2

Când o femeie începe să se salveze pe ea însăși, nepermițându-și să fie răsfățată cu mâncare delicioasă, rochii frumoase, saloane, masaje, etc. Când se gândește constant, cum să cheltuiască mai puțin pe ea însăși și să-și reducă dorințele. Prin urmare, este foarte important să te prinzi de ceea ce vrei și să-l satisfacă; îndeplinirea propriilor dorințe este foarte împlinitoare.

3

Când o femeie mănâncă „alimente nesănătoase”, ele reprezintă o sursă de energie pentru noi, dar dacă alimentele nocive, uleioase, consumatoare de energie ajung în corpul nostru, atunci ne simțim greoi, dureroși și ne simțim foarte obosiți. Este foarte important să mănânci mâncare sănătoasă, vie, care să te umple de energie și să îți ofere forță.

4

Atunci când o femeie nu respectă regimul sănătos al zilei, când merge la culcare după miezul nopții, nu face exerciții fizice, nu mănâncă regulat, desigur, devine goală și se simte epuizată. Este foarte important să vă asigurați un regim armonios al zilei, să vă culcați în același timp, să faceți exerciții fizice, să mâncați la timp, să beți vitamine.

5

Când o femeie încetează să mai comunice cu natura și să se afle în aerul curat, se priva de o resursă energetică puternică. O femeie poate lua energie de pe pământ și aer și trebuie să vă amintiți întotdeauna acest lucru. Prin urmare, este extrem de important să petreci cel puțin 30 de minute pe zi în aer curat, să observi peisajele frumoase ale naturii înconjurătoare și să te umpli.

6

Atunci când o femeie își asumă prea multe îndatoriri masculine, energia ei se scurge. O femeie a fost creată pentru a se bucura de viață încet și în plăcere, iar atunci când problemele complexe ale bărbatului îi cad pe umeri și începe să le rezolve singură, bineînțeles, structura ei energetică este distrusă. Prin urmare, este foarte important să monitorizăm dorința și perseverența în rezolvarea unor astfel de probleme și încrederea îndeplinirii lor în fața unui bărbat. Nu este vorba despre transferul complet al responsabilității, ci despre încrederea unui om în implementarea unor probleme complexe, economice, organizatorice.

7

Atunci când o femeie este permanent în acțiune și activitate, resursele ei pot rămâne. Pentru femei, este foarte important să se relaxeze, să petreacă timpul singur. Recomand să vă culcați, să citiți cărți, să dormiți, să faceți o baie, să mergeți la masaj, să călătoriți pentru plăcere și distracție.

8

Când o femeie încetează să aibă grijă de ea, să aibă grijă de ea, să se îngrijească și să se răsfățeze, își pierde energia. Toate procedurile legate de îngrijire și frumusețe vă vor oferi energie. Mergeți regulat la coafor, faceți îngrijire a unghiilor, răsfățați-vă pielea cu creme, aplicați machiajul zilnic și veți simți cum vă încarcă și vă oferă putere.

9

Atunci când o femeie nu se angajează în practici energetice și nu are grijă de structura ei energetică, atunci când nu lucrează cu chakrele sale, este foarte dificil pentru ea să ajungă la niveluri noi și, într-adevăr, să acționeze. În această epocă de posibilități nelimitate și sarcini ridicate, este foarte dificil să rămâneți într-o resursă fără a lucra cu energii. Vă recomand să alegeți practicile potrivite pentru dvs. și să le faceți în mod regulat. Noi, la Academie, desfășurăm 6 practici energetice de bază pentru dvs., în fiecare lună vă veți menține într-o formă bună, o resursă și veți putea trece prin viață ușor și cu încredere. (Kundalini, Orgasm reflex, în afara dimensiunilor, deschiderea inimii, claritate, respirație Chakra)

10

Atunci când o femeie încetează să mai comunice în cercul feminin, își limitează adunările de sex feminin și doar petrece timpul între femei, nu se încarcă cu energie. Cercul feminin este o resursă puternică pentru hrănirea forței. În timpul conversațiilor, discuțiilor, ne împărtășim experiențele, emoțiile, opiniile, mă încărc din ce în ce mai mult. Asigurați-vă că veți petrece timp cu prietenii, mergeți la întâlniri cu femei, împărtășiți poveștile cu ele și cereți sfaturi. Este foarte umplutură. Academy of Private Life este un loc minunat în care poți fi umplut cu un cerc feminin și puterea feminină. Așteptăm mereu în spațiul nostru.