10 lucruri care se potrivesc pentru oricare femeie

Uneori se pare că persoanele care crează noile tendințe în modă, urăsc omenirea. Poate nu întreaga omenire, dar urăsc femeile cu siguranță. Altfel nu putem să explicăm de ce jumătate din cele mai discutate tendințe distrug silueta femeii?

Totuși, din fericire pentru noi, în industria modei au mai rămas lucruri care sunt potrivite pentru oricine.

Fusta creion

Acest model, practic fără schimbări, a fost purtat de femei mult timp fără ca cineva să se plângă de faptul că aceasta nu este comodă deloc. În schimb este frumoasă și face mersul elegant!

Cămașa albă

12933[1]

Cămașa albă este piesa de rezistență a unei ținute sexy și în același timp oficiale.

Blugii boyfriend

12934[1]

Despre istoria apariției acestui articol vestimentar, moda tace. Dar noi suntem siguri că aici totul este extrem de simplu. Cel mai probabil, o fată care a decis dimineața să meargă după cafea, a luat de pe scaun blugii iubitului.

Pe drum, a văzut în vitrina magazinului că arată bine, și a avut dreptate.

Smoking

12935[1]

Smoking este una dintre alegerile pe care o poți face fără să-ți fie frică că vei da greș. Elegant și frumos, el te va pune într-o lumină seducătoare.

Rochia-halat

12936[1]

Acest articol vestimentar este nu doar un element cheie în garderoba fiecărei femei, dar și un adevărat colac de salvare al modei. Din contul faptului că este universală, rochia-halat poate fi îmbrăcată în doar câteva secunde. Este un element preferat mai ales pentru cele care întârzie mereu undeva.

Pantofii cu toc

12937[1]

Chiar și cele mai înflăcărate adepte ale pantofilor pe talpă, trebuie să aibă în dulap o pereche de tocuri. Ele îți vor prinde bine în zilele în care vei vrea să pari mai slabă.

Trenci

12938[1]

Trenciul este cea mai stilată metodă de a te ascunde de vremea rea.

Geaca din piele

12939[1]

Dacă dicționarul explicativ ar fi însoțit de ilustrații, imaginea unei geci de piele ar fi în dreptul termenului ”super”. Orice fată se transformă într-un star rock atunci când o poartă.

Bomber

12940[1]

Bomber este un fenomen în stilul blugilor botfriend: cum o haină lipsită de formă poate să i se potrivească oricărei fete este greu de aflat. Cert este faptul că această haină oferă un plus de stil!

Adidașii albi

12941[1]

Nu în zadar am pus adidașii albi la sfârșitul acestei liste. Oare sunt ei potriviți oricui? Nici nu se discută! În orice zi, în orice moment, ei sunt mereu alături și ne salvează prin comoditatea lor.