10 indicii că ai alături un bărbat adecvat

În discuțiile dintre femeile căsătorite și cele nemăritate, deseori vei auzi expresia: ”ar fi bine să-ți găsești un bărbat normal, și vei vedea cum viața ta se va schimba în bine”.  Dar nu ai de unde să știi că prietena care oferă aceste sfaturi, are acasă un bărbat ”normal”.

nm[1]

Ce înseamnă oare un bărbat ”normal” ? Cine l-a văzut, unde crește această plantă rară, capabilă să îmbunătățească vieți străine în minute numărate? Mi-e frică că până la întâlnirea cu un bărbat ”normal” va trebui să treci prin câteva experiențe alături de bărbați ”anormali”. Noi vom încerca să-ți oferim câteva indicii pentru a-l putea identifica din prima pe bărbatul mult râvnit.

  • Primul indiciu al unui ”bărbat normal” este capabilitatea de a lupta cu propriile frici. Nu contest dreptul bărbaților la frici, nu aștept de la ei eroism exagerat. Bărbații deseori fug de medici, de lipsa banilor, de erori comise în pat, de accidente. Așadar, un bărbat normal, strângând din dinți va merge la medic, va învăța să economisească sau să câștige mai mult, va evita să urce beat la volan, va recunoaște că uneori pot apărea erori în viața sexuală.
  • Al doilea indiciu al ”bărbaților normali” este atitudinea liniștită față de fiziologie. Nu mă refer la bărbații care se spală odată în săptămână și sunt convinși că transpirația și usturoiul sunt afrodiziace. Mă refer la cei care nu sunt dezgustați de simpla apariției a ciclului menstrual, sau senzația de vomă cu care se confruntă copilul. Anume din această atitudine relaxată, apar amanții perfecți, pentru că ei acceptă corpul feminin așa cum este.
  • Din al treilea tip fac parte bărbații care înțeleg diferența dintre psihologia femeilor și cea a bărbaților.  Ei știu că femeile sunt mai emotive, mai complicate și mai imprevizibile. Ei oferă șansa femeilor de a fi așa cum le-a creat natura, fără să-și arate pretențiile. De ce? Pentru că asta este frumusețea comunicării dintre sexe, și s-ar pierde magia dacă am fi la fel! Nu-i așa?
  • Un alt indiciu al bărbaților ”normali” este să conștientizeze clar ce-și doresc. ”Acum sunt flămând, acum vreau să dorm, acum sunt obosit. Peste o oră voi merge la muncă, la 11 mă voi întoarce acasă, este ultimul meu pahar” – așa a decis, așa va face. În oricare dintre situațiile vieții, acești oameni se descurcă repede.
  • Al cincilea indiciu al unui bărbat ”normal” este capacitatea de a cheltui și de a economisi banii în mod rațional. Te va ajuta atunci când e nevoie, și te va convinge să renunți atunci când este cazul.  Bărbații raționali sunt împotriva jocurilor de noroc, pentru că sunt de părere că acestea nu fac decât să-i cheltuiască în zadar banii și sănătatea.
  • Bărbații ”normali” nu mint. Nici despre ora la care a ieșit de la prieteni, nici despre veniturile sale, nici despre situația familială. Regulile sunt simple: spunând adevărul de la început, nu mai are nevoie să țină minte detalii, pentru că nu are cum să fie prins cu minciuna.
  • Un al indiciu al bărbaților ”normali” este lipsa dorinței de a trăi cu oameni care fac scandal. Dacă cineva va striga la el, primul lucru pe care îl va face va încerca să-l calmeze. După care va încerca să afle care este problema și o va rezolva.
  • Un bărbat ”normal” este un bărbat iubitor. Capabil să primească dragoste și să o ofere prin toate metodele posibile. Ei nu fug de sentimente.
  • Bărbații ”normali” știu să-și recunoască greșelile. Nu-i va cădea coroana dacă va spune: ”Am greșit, iartă-mă”. A doua parte a acestui indiciu este faptul că greșelile vor fi reparate și nu vor mai fi repetate.
  • Un bărbat normal este fidel cu copiii săi. Niciun divorț și niciun război nu va fi capabil să-i interzisă să fie tată. Punct.

Știm care sunt bărbații pe care nu am vrea să-i avem alături. Mai greu ne este să-i descriem pe cei pe care i-am vrea lângă noi…