10 idei simple cum să porți paltonul de iarnă ca să arăți impecabil

Iarna este anotimpul potrivit pentru ținute frumoase și confortabile. Designerii au produs o gamă largă de modele pe care le puteți alege-n acest sezon, iar cel mai popular articol e paltonul cu blană.

Printre culorile calme de gri sau camel, acest roz vă va scoate-n evidență din mulțime. Paltonul roz arată uimitor cu gulerul gri din blană, pentru o accesorizare perfectă, puteți alege o pălărie în culoarea paltonului, această combinație va reda o notă de senzualitate și de eleganță.

O haină cu blană arată mereu seducător. Această lungimea se potrivește perfect cu lipsa croiului de la umăr, iar talia e accentuată de cordonul gri al paltonului.

Încă un mod în care vă puteți combina paltonul, este alegerea unor cizme lungi cu toc și a unei șepci în stil mărinăresc, câțiva pași simpli și ținuta este aproape gata, dacă nu doriți să combinați mai multe culori, atunci alegeți o singură culoare și vă puteți juca cu nuanțele ei. Pentru un outfit rafinat, elegant și luxos se recoamandă alegerea unor bijuterii sau accesorii cu perle.

Un model mai neobișnuit de palton, cu aplicații din blană-n partea de jos, arată captivant și poate fi purtat cu cizme lungi din piele întoarsă.

Un palton de tip oversize poate fi purtat în orice stil, de la clasic până la sport. Această haină poate fi combinată ușor cu blugi, pantaloni, pantaloni clasici sau rochii.

Carourile nu ne părăsesc nici în acest anotimp, este recomandat să optăm pentru un singur imprimeu, iar accentul din ținută îl redăm printr-o picătură de roșu.

Ce poate fi mai gingaș și mai feminin ca un palton alb? Această piesă vestimentară se combină doar cu nuanțele și culorile deschise, alegem un bej, crem sau alb pentru o rochie sau o pereche de încălțăminte și ținuta e gata.

Să ai o ținută în vogă e ușor când ai atâtea idei superbe, iar paltonul e haina care nu se va demoda vreodată.