10 idei cool de manichiura pe care merită să le încerci

10 idei cool de manichiură care pot însenina ziua oricărei femei! Află care sunt culorile must-have din acest sezon! A venit momentul să renunți la manichiura în nuanțe neutre și să îmbrățișezi noile trenduri colorate și jucăușe.

O manichiură french sau manichiură nude sună foarte bine venite și reprezintă o varianță sigură în viața de zi cu zi. Totuși, specialiștii insistă la o manichiură mai îndrăzneață, ea fiind mult mai veselă și creativă.

1.

Fie că preferi un stil clasic minimalist și curat  sau adori să experimentezi cele mai neobișnuite trenduri apărute pe piața nail art, cu siguranță vei găsi câteva modele pe placul tău, din selecția de mai jos.

2.

Manichiura în nuanțe de albastru este binevenită pentru sărbătorile de iarnă. Deci profită de atmosfera festivă pentru a-ți asorta tinuta cu manichiura aleasă. Culoarea albastră este una puternică dar o poți diminua combinând-o cu o nuanță pastelată.

3.

Manichiura naturală bej a fost mereu extren de populară. Dacă vi se pare că această culoare este plictisitoare, ar trebui să vă amintiți că există diferite tehnici care pot transforma o simpla nunață de bej într-o operă de artă pe unghii.

4.

Printurile florale sunt în trend și anul acesta, atât în materie de haine cât și în ceea ce privește manichiura. Inspiră-te din natură și crează un buchet vesel pe unghiile tale.

5.

Manichiura neagră mereu a fost in trend. Negrul pe unghie este foarte elegant și poate fi asortat oricărei ținute.

6.

În cazul în care credeai că unghiile în culori stridente au fost complect date uitării, te înșeli amarnic. De data aceasta punem accent pe culori aprinse, cum ar fi galben electric sau verde neon. Manichiura dată devenind automat una foarte trendy.

7.

8.

9.

10.