10 exemple elegante despre cum să porți salopete vara și ce model să alegi

O ținută ideală pentru serviciu sau o plimbare cu prietenii va fi o salopetă de vară. Dintre varietatea de stiluri și culori, poți alege o salopetă pentru toate ocaziile. În acest articol, vom analiza cum să alegem ținuta potrivită și cu ce să o combinăm.

Cum să alegi o salopetă

Femeile cu orice silueta pot alege o salopetă dintr-o varietate de croieli și culori. Acum designerii de modă se concentrează pe simplitatea și caracterul practic al lucrurilor, păstrând în același timp un design modern. Salopeta ar trebui să stea pe figură, acest lucru va sublinia demnitatea figurii și va distrage atenția de la deficiențe.

Dacă ești proprieta unei talii pronunțate, salopetele cu o varietate de centuri sau benzi elastice în talie sunt perfecte pentru tine. Fetele cu umeri înguști ar trebui să acorde atenție modelelor fără bretele. Dacă umerii sunt largi, este mai bine să alegi o salopetă cu top asimetric și pantaloni largi.

Accesorii la salopete

Când culoarea salopetei este strălucitoare, atunci geanta de mână trebuie aleasă în tonuri nude liniștitoare. Concentrează-te pe un singur lucru pentru a nu arăta ridicol. Șlapii cu salopetă se poartă cel mai bine doar pe malul mării, altfel aspectul tău va părea prea simplu. Cei mai potriviți pantofi pentru această ținută ar fi adidașii sau sandale.

Salopetele cu pantaloni lungi arată grozav cu pantofii cu toc, acest look poate fi folosit pentru o plimbare de seară. Pentru a face aspectul mai casual, completează-l cu un tricou strălucitor și alege ochelari cu ramă care să se potrivească cu culoarea salopetei.

Dacă vrei să arăți la modă, să ieși în evidență din mulțime și, în același timp, să te simți confortabil – ar trebui să alegi o salopetă din denim.

În acest caz, nu trebuie să te gândești la combinația dintre partea de sus și de jos a ținutei, așa că salopeta este o opțiune grozavă pentru sezonul de vară!