10 dovezi că pantalonii negri nu sunt plictisitori și banali

Pantalonii negri sunt elementul de bază pe care orice femeie trebuie să-l aibă-n garderobă. Multe persoane se plictisesc de culoarea neagră și-o consideră banală, însă culorile închise subțiază vizual figura și-i oferă senzualitatea dorită.

Asta ne-o vor demonstra femeile solide și elegante, care pot să stăpânească stilul cu siguranță, indiferent de vârstă.

1. Pantaloni cu fusta atașată

Dacă nu puteți decide ce doriți să purtați dintre fuste și pantaloni, atunci combinați-le! Acest outfit arată original, stilat și potrivit pentru timpul mai rece.

2. Simplu, dar spectaculos

Pantalonii banană pot fi asortați ușor în acest mod, toate elementele sunt simple, dar împreună produc o combinație spectaculoasă.

3. Alb și negru

Potrivirea dintre alb și negru poate să nu fie banală, în momentul când adăugăm o pereche de bocanci albi și masivi, rezultat – o combinație armonioasă și interesantă.

4. Pantalonii Palazzo

Acest tip de pantaloni oferă siluetei o formă de clepsidră și emană feminitate prin iluzia de fustă lungă, o imagine spectaculoasă formează potrivirea acestora cu o helancă și putem încheia ținuta cu câteva accesorii.

5. Puloverul decide totul

O pereche de pantaloni clasici combinați cu un pulover oversize e cea mai ușoară și sigură alegere, într-o zi friguroasă, iar accesoriul ce oferă punctul de interes al ținutei sunt mănușile lungi fără degete.

6. Pantaloni culottes

Scurții și largii pantaloni încă sunt în vogă, puteți să-i purtați îndrăzăneț în acest sezon, un singur fular colorat și câteva accesorii pot face dintr-o ținută simplă – una spectaculoasă.

7. Pielea și blana

Dacă preferați stilul liber al hainelor, atunci această combinație este pentru dumneavoastră, vesta de blană, o centură lată din piele în aceeași culoare c-a botinelor și-o pereche de pantaloni negri sunt o îmbinare excelentă pentru o ținută de zi.

8. Pantofii și geanta pot decide totul

Pantalonii negri, un pulover de aceeași culoare pot fi scoase-n evidență de-o geantă colorată și-o pereche de pantofi cu animal print. O combinația ideală pentru o ținută de oficiu sau una de zi.

9. Strictețe și rafinament

În momentul când avem nevoie de-o combinație mai clasică și strictă, o putem scoate din banalitate c-o cămașă albă impecabilă, un costum negru și-o bijuterie interesantă, iar aplicarea rujului roșu vă va oferi o notă de senzualitate.

10. Pielea și pielea întoarsă

Pantalonii din piele ecologică combinați la un pulover din tricot formează un outfit perfect de toamnă.