10+ cele mai actuale modele de unghii scurte cu gel

Unele doamne nu vor să își lase unghiile să crească și optează pentru o lungime scurtă deoarece aceste unghii sunt foarte practice in viata de zi cu zi. Acest lucru le permite să se simtă mult mai lejere. Dar unghiile scurte nu sunt un motiv pentru a renunța la o manichiura elegantă. Desigur in internet poți găsi o mulțime de modele de unghii, însă noi le-am cules în aceste articol pe cele mai actuale și dacă alegi să mergi aceste zile la salon, salvează articolul.

Îți recomandăm în acest sezon să nu omiți din dorința ta și modelele de unghii îndrăznețe

sau dacă totuși nu ai curajul poți alege unghiile clasice, mereu actuale.

Modele de unghii monocrome

Modelele de unghiii monocrome, mereu au arătat foarte elegant și scump, mai ales dacă alegeți culorile care sunt modă. Anul acesta, sunt în vogă nuanțele de roșu, albastru, turcoaz, lăptos și pastelat. Pe unghiile scurte, un finisaj monocrom vă va permite să vă evidențiați stilul business și minimalist.

Modele de unghii cu grafică abstractă

Astăzi, abstracția îndrăzneață câștigă popularitate. Acest design vă permite să vă arătați cea mai sălbatică imaginație. Pentru a crea o manichiură elegantă pe unghiile scurte, folosește lacuri gel multicolore care se amestecă între ele pentru a crea un design cu adevărat impresionant.

Modele de unghii mate

Luxul, farmecul și strălucirea fac parte dintr-o manichiură mată. Alege orice nuanță de ojă cu gel și completează-o cu un top mat. Rezultatul este o manichiură spectaculoasă și catifelată, care îți va pune în evidență unghiile scurte și îngrijite.

Unghiile scurte sunt excelente pentru confort, dar merită și o ojă cu gel pentru a crea un look feminin. Selecția noastră de modele elegante vă permite să alegeți cea mai bună și mai la modă opțiune care să se potrivească cu aspectul și stilul dumneavoastră.