10 ADEVĂRURI despre cei din zodia BERBEC!

liubovi-k-ovnu

Despre Berbeci s-ar putea spune multe, pentru că sunt persoane fascinante, surprinzătoare, ce merită să fie descoperite zi de zi. Niciodată acești nativi nu încetează sa te surprindă si, de multe ori, sa te încânte.

10 motive pentru care ar trebui sau nu ar trebui să iubiți Berbecii – voi decideți.

1.Sunt – foc.

Berbecii – sunt semnul focului, care aduc multă energie şi se împart cu ea. Sunt sufletul petrecerii. Se încing foarte repede, de acea ar fi mai bine să nu-i provoci.

2.Berbecii au un ego imens.

Femeia-Berbec are nevoie de persoane care ştiu să-i hrănească ego-ul, când are nevoie de aceasta. Dacă nu poţi face complimente şi nu te poţi fascina sincer de o Femeie-Berbec – nici nu încerca să te apropii de ea.

3.Sunt aventuroși

Berbecii au încercat tot, sau aproape tot. Dacă cumva nu le-a plăcut ceea ce au încercat pentru întâia oară, puţin probabil că vor mai repeta experienţa.

4.Se plictisesc rapid

Dacă nu reușești să ţii pasul cu un Berbec în sex, pictură sau conversații – atunci nu eşti o pereche potrivită pentru el. Îşi vor lua rămas bun amabil şi vor dispărea.

5.Berbecii observă tabloul în întregime

Detaliile mici nu-i interesează. Ei se gândesc la proiecte, idei şi țeluri în sens larg.

6.Sunt agresivi

Pentru aşi atinge scopul Berbecul va „mătura” totul în calea lui. Aşa că dacă i-ai apărut în cale, te compătimim sincer.

7.Iubesc cu pasiune

Se îndrăgostesc rapid şi cu entuziasm. Când un Berbec te iubește, vei simți aceasta, neapărat.

8.Berbecii se bucură de viaţă în toate manifestările ei

Obţin plăcere din tot: călătorii, literatură, teatru, oameni interesanți, lume….

9.Sunt foarte fideli

Pot prieteni şi îi pot proteja pe cei pe care îi iubesc. De acea nu le jigniţi prietenii, pentru că țin minte supărările toată viaţa şi nu-şi vor găsi liniștea până nu se vor răzbuna. Dacă nu cu fapta, atunci cu vorba.

10.Sunt foarte insistenți 

Vor spune aproape tot ce doresc să spună, îndeosebi în cercul de persoane pe care îi cunosc foarte bine. Pentru ei e foarte greu să nu-şi exprime felul în care se simt. De acea, e mai bine să intervii când sunt gata să explodeze de amabilitate şi atitudine corectă către cineva care nu merită.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!