VEZI aici câteva IDEI de TUNSORI potrivite femeilor peste 40 de ani!

Tunsoarea CASCADA

Multe femei vor aprecia pe măsură comoditatea şi atractivitatea acestei tunsori. O finisare perfectă este bretonul, care va masca cu ușurință ridurile de pe frunte. Vopsirea profesională a părului, poate transforma această tunsoare, dându-i un aer tineresc şi proaspăt.

"Bride Wars" New York City Premiere - Arrivals

TUNSOAREA PIXIE

Această tunsoare are câteva variații. Femeile peste 40 de ani ar trebui să-i acorde atenție, acelei care are bretonul pieptănat lateral. Tunsoarea se potrivește femeilor cu firul de păr subţire, pentru că conform concepției tunsorii, firele vizual se îngroașă. Deasemenea, această tunsoare e potrivită femeilor mai plinuțe, cu forma rotunjită a feței.

TUNSOAREA BOB

Femeile care au părul natural ondulat sau care preferă să-l onduleze li se potrivește excelent această tunsoare.Bobul mediu cu breton oferă un look mai cochet. Bobul lung şi cel gradat au capacitatea de a întineri persoana.

09-3 07-3 08-2

Tunsorile scurte se potrivesc femeilor care:

  • sunt înzestrate de la natură cu forme mai voluptoase sau invers, au trăsături ale feței foarte mici decât cele standarde;
  • au o formă mai mult sau mai puțin pronunțată a conturului feței;
  • au reușit să-ţi mențină tinerețea pielii gâtului;
  • nu au o bărbie prea alungită;

piksi12

Andrea Osvart

Tunsorile scurte şi culoarea părului:

Pentru a alege culoarea potrivită a părului când aveți o tunsoare scurtă, cel mai bun lucru ar fi să vă lăsați pe mâinile unui specialist. Un efect bun poate fi realizat cu ajutorul mai multor nuanțe de culori, care vor oferi părului un volum natural, ceea ce e destul de important după 40 de ani. În unele tunsori scurte, părul poate rămâne cărunt, acesta arată destul de stilat, multe vedete folosind această combinație.

Cum puteți vedea în pozele vedetelor, tunsorile scurte pentru femeile după 40 de ani sunt diverse şi înfrumusețează imaginea, nu mai rău decât la 20 de ani.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie-l şi prietenilor!