Tunsoarea care se potrivește oricărei femei: pentru orice vârstă, tip de păr și lungime

Această tunsoare este pur și simplu o găselniță pentru femei. Deși, la prima vedere este asemănătoare cu cea de tip „cascadă”, un detaliu o face deosebită și potrivită oricărei femei – „căciulița”. Datorită acesteia, tunsoarea este numită „italiană”.

Tunsoarea italiană este renumită prin universalitatea sa. Este actuală deja 30 de ani și poate fi realizată pe orice tip și lungime de păr.

Astfel de frizură poartă și vedetele de la Hollywood precum Jessica Alba, Charlize Theron sau Lindsay Lohan.

De menționat, că tunsoarea italiană mai poate fi numită și „aurora”. Se aranjază foarte ușor la uscarea cu feonul sau chiar la ondulare cu placă sau bigudiuri.

Este potrivită atât pentru petreceri, cât și pentru serviciu. Le avantajează pe femeile cu orice formă a feței și chiar poate ascunde unele neajunsuri.

Aurora este foarte practică, deoarece nu necesită corecție peste o perioadă, chiar și dacă crește semnificativ părul va arăta foarte bine. De asemenea, o poți combina cu toate tipurile de breton.

După cu ți-ai dat seama deja, această tunsoare este foarte permisivă și poate fi adaptată oricărei femei. Tu îți poți alege lungimea, cum îți faci „căciulița” sau cum tunzi firele din față.

În ceea ce privește lungimea, aurora e perfectă atât pentru păr scurt, cât și pentru păr lung. În toate cazurile această tunsoare va oferi volum, eleganță și stil.

Vezi mai jos ce lungime te avantajează mai mult și arată fotografia stilistului tău!

Sursa