Topul celor mai buni bărbaţi în funcţie de zodie!

romantic

Cu siguranţă te-ai întrebat şi tu vreodată cine sunt cei mai buni bărbaţi ai zodiacului. Iată că a venit momentul să aflaţi!

Vă prezentăm mai jos topul celor mai buni bărbaţi în funcţie de zodie.

Locul 12 – Gemeni

Acesta este omul care în acelaşi timp este, dar în același timp şi nu este. Cînd ai cea mai mare nevoie, atunci ia-l de unde nu-i. Caracterul entuziast îl poate determina să înceapă multe treburi cu avînt, ca mai apoi după un anumit timp să le lase baltă. Din păcate, această trăsătură se reflectă şi într-o relaţie. Dar daorită faptului că sunt extrem de inteligenţi și cu un simţ bine dezvoltat al umorului, nu ai cum să nu-i iubeşti.

Locul 11 – Peşti

Bărbaţii din această zodie sunt greu de mulţumit, iar cind cere ceva, imediat să-i dai. Căsătorindu-te cu un Peşte ai mari şanse să iţi asumi 2 roluri: de mamă şi de soţie. De la un Peşte nu ai să auzi foarte des cuvinte precum “Te iubesc”, dar în schimb vei avea un soţ fidel. Sunt neînfrînaţi şi iubesc sexul sălbatic.

Locul 10 – Săgetător

Săgetătorul este soțul ideal, romantic, practic, plin de viață, blînd, un tată iubitor şi grijuliu, să trăieşti cu el este ușor și plăcut. Cu excepția cazului, desigur, dacă nu ajunge să se plictisească și decide să se căsătorească din nou.

Locul 9 – Scorpion

Scorpionii sunt bărbaţi enigmatici, adesea maturi pentru vîrsta lor, dar sunt nehotărîţi cînd vine vorba de alegerea partenerei de viaţă. Un Scorpion interesat de tine se va preface că nu îi pasă, pentru a te observa cu atenţie pentru a vedea dacă eşti demnă de timpul şi sentimentele sale. Îți va fi foarte greu să-i ghicești intențiile.

Locul 8 – Rac

Racii sunt firi agreabile şi carismatice. Sunt capabili să se îndrăgostească la prima vedere. Sunt familişti convinşi şi cunosc întotdeauna nevoile familiei. Îşi poartă soţia pe braţe și o răsfăță cu daruri, dar toate acestea, numai în public, cum ajung acasă, pornesc televizorul, îşi iau berea şi se fac comozi în fotoliu.

Locul 7 – Berbec

Scandalagiu de fire şi cam dezordonat. Ai putea oricînd să găseşti sub patul lui ciorapi murdari. Berbecul se îndrăgosteşte imediat şi nu acceptă “nu” drept raspuns. Vrea să deţină mereu controlul şi să fie cel mai important bărbat din viaţa ta, iar în ciuda aspectului sau dur are o inima de aur.

Locul 6 – Vărsător

Bărbat al contrastelor, Vărsătorul acceptă uşor schimbarea, însă poate surprinde prin încăpăţînarea sa şi fixaţia pe anumite idei. El are nevoie de libertate, dar fii fără grijă căci pentru el onestitatea şi încrederea sunt importante într-o relaţie. Îţi va oferi surprize în fiecare zi, şi cum urăşte rutina, se va asigura că între voi nu se va aşterne nicicînd plictiseala.

Locul 5 – Taur

Profită din plin de calitățile sale organizatorice, dar și culinare. Cu el alături casa nu va fi niciodată dezordonată, iar facturile vor fi mereu plătite la timp. Caracterul unui Taur poate fi cu greu de schimbat, fiind extrem de încăpăţînat. Nu sunt romantici, deci nu te aştepta să primeşti buchete de flori sau cadouri în fiecare zi. Asta nu înseamnă că nu te iubeşte, el pur şi simplu consideră că sentimentele sale puternice sunt de ajuns.

Locul 4 – Balanţă

Barbatul Balantă este un romantic incurabil, capabil să transforme viața soției sale într-o poveste romantică. Adoră să dăruiască flori şi să facă surprize fară nici un motiv. Te va susţine în orice, dar se aşteaptă ca şi tu să faci acelaşi lucru pentru el.

Locul 3 – Capricorn

Ambiţios, inteligent, frumos, onest, fermecător, calităţi ce le va păstra pînă la o vîrstă înaintată. Caută să atingă succesul în orice plan al vieţii lor. Reușesc în viață fiindcă muncesc din greu şi sunt responsabili. Este un partener pe care te poți baza oricînd. Cred în valori traditionale, ceea ce îi determină să îşi caute o femeie pentru care independenţa nu se află pe primul loc. El vrea să fie “capul familiei” şi să îşi protejeze persoana iubită.

Locul 2 – Leu

Are calitățile unui lider, știe cum să se facă respectat, iar cuvîntul lui cîntărește greu în ochii celorlalți. Îi place să se afle în centrul atenţiei, indiferent de situaţie. Atunci cînd sesizează că există ceva în neregulă, fie într-o relaţie sau în viaţa de zi cu zi, el este cel ce preia controlul şi încearcă să rezolve problema. Îşi va proteja partenera cu orice preţ, arătîndu-şi dragostea şi generozitatea prin diverse cadouri. El se oferă complet din punct de vedere emoţional.

Locul 1 – Fecioara

Inteligent și bine educat. Este un partener de încredere, care nu va trăda, iubitor și atent, cel mai bun prieten. Un partener extrem de echilibrat. Nu ia niciodată o decizie înainte să se gândească de două ori, cîntărind atît aspectele pozitive, cît și cele negative. Este bine organizat, considerînd că disciplina este esențială pentru a reuși în viață. Este mai mult axat pe latura intelectuală decît cea romantică. Este extrem de critic şi are o listă întreagă de cerinţe pentru partenera sa. Cea mai importantă trăsătură pe care o caută în femeia perfectă este abilitatea de a-i fi egală în plan intelectual şi deschisă la conversaţii profunde.