TOP-10 cele mai BUNE seruri pentru ten!

samyj-estestvennyj-makiyazh-10-luchshix-tonalnyx-syvorotok1

Fondul de ten a rămas în trecut, acum mult mai efective sunt serurile şi fluidele.

Serul pentru ten – o invenție relativ nouă. Deoarece conține formule concentrate, acesta ajută pielea din numeroase puncte de vedere. Incluse în rutina zilnică de îngrijire a tenului, serurile hrănesc pielea cu ingrediente benefice precum antioxidanți, retinoide, peptide şi vitamine. Nu știi pe care să-l alegi? Vezi mai jos lista celor mai bune.

Intensive Skin Serum Foundation de la Bobbi Brown

Creează efectul de piele mată perfectă, arată foarte natural, hidratează şi protejează pielea de mediului înconjurător nociv. Poate fi utilizat zilnic, fără să-ţi faci griji că machiajul va bloca porii.

samyj-estestvennyj-makiyazh-10-luchshix-tonalnyx-syvorotok2

BB-Water de la Smashbox

Acest fluid are o consistenţă lichidă, aproape cât apa, și prin urmare, permite obținerea unui efect umed pe fată. Poate fi aplicat cu degetele sau cu o perie moale: în orice caz, se distribuie într-un strat foarte subțire și acoperă toate imperfecțiunile. Are nivelul de protecție SPF-30, astfel încât razele soarelui nu sunt un pericol pentru pielea ta!

samyj-estestvennyj-makiyazh-10-luchshix-tonalnyx-syvorotok3

Perfection Lumière Velvet de la Chanel

Acest produs este atât de ușor, încât nici nu va fi vizibil pe faţă. O particularitate aparte este faptul că conține particule foarte mici, transparente ce se pot aranja sub relieful pielii. Poate fi aplicat cu degetele, nici nu veți avea nevoie de o pensulă specială.

samyj-estestvennyj-makiyazh-10-luchshix-tonalnyx-syvorotok4

M.A.C Lightful

Încă un produs versatil 2 în 1! M.A.C Lightful  conține două formule eficiente: ser activ și gel de tonifiere. Deci, concomitent îngrijește pielea şi ascunde defectele. Serul ce se conține în acest produs reduce pigmentarea, luptă cu problemele pielii, micșorează porii si calmează iritația.

samyj-estestvennyj-makiyazh-10-luchshix-tonalnyx-syvorotok5

Miracle Cushion de la Lancôme

Acest fluid ușor, în ambalaj ce seamănă cu o pudră, are o textură foarte neobișnuită. Inițial produsul parcă ar fi un burete poros, însă când este aplicat pe piele devine aproape lichid. În compoziția sa intră extractul de ace de pin, cunoscut pentru acțiunea sa împotriva pigmentării, glicerina pentru  hidratare și adenozina – ce are efect anti-îmbătrânire. Dar, desigur, sarcina principală a fluidului – este de a ascunde defectele și a corecta nuanța pielii.

samyj-estestvennyj-makiyazh-10-luchshix-tonalnyx-syvorotok6

 

 Nude Air de la Dior

Acest ser este potrivit pentru machiajul în stil nud. Conține uleiuri hrănitoare și pigmenți lucioși datorită cărora pielea arată sănătos.

samyj-estestvennyj-makiyazh-10-luchshix-tonalnyx-syvorotok7

Like a Doll de la Pupa

Are o consistenţă foarte lichidă,  aplicându-se pe faţă cu picătura. Conține pigmenți capabili să acopere diferite erupții cutanate sau roșeala.

samyj-estestvennyj-makiyazh-10-luchshix-tonalnyx-syvorotok8

Prodigy Powercell Foundation de la Helena Rubinstein

Toate produsele Helena Rubinstein au scopul de întinerire și conțin ingrediente care stimulează producția de colagen. Același lucru se poate spune şi despre serul ton. Pentru femeile cu vârsta peste 35 de ani, este cea mai bună opțiune pentru a acoperi defectele. Pe de o parte, este foarte ușor ( este format din apă 40%), nu rămâne în ridurile mici, ascunde petele întunecate, înlocuiește cu succes crema anti-îmbătrânire.

samyj-estestvennyj-makiyazh-10-luchshix-tonalnyx-syvorotok9

Teint Ideal de la Vichy

Acest fluid crează un ton neted şi radiant al pielii, din contul particulelor dispersate într-un mediu lichid. Conține acid hialuronic care luptă cu semnele de îmbătrânire. Deci, aplicând acest produs zilnic, ajuți pielea să rămână mai mult timp tânără.

samyj-estestvennyj-makiyazh-10-luchshix-tonalnyx-syvorotok10

YSL Forever Youth Liberator de la YSL

Acest ser de ten are funcția de îngrijire şi face parte din cunoscuta linie Forever Youth Liberator, creat pentru a combate semnele de îmbătrânire a pielii. Nu vei avea probleme cu alegerea nuanței, deoarece crema se adaptează perfect sub tonul pielii. In plus, are un miros foarte frumos, hidratează și protejează fața de soare (SPF-20).

samyj-estestvennyj-makiyazh-10-luchshix-tonalnyx-syvorotok11

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!