TEST! Alege pantofii care îti plac, şi află tainele feminităţii tale!

Multumiri enrome pentru acest test miracol!!! M-a descris cu exactitate!!! Multumiri speciale si pentru surpriza placuta!

тест-туфли-696x364

Picioarele femeii, dupa parerea multor barbati, sunt una dintre cele mai sexuale parti ale corpului feminin.

Este foarte important sa stii sa evidentiezi eleganta si frumusetea lor. Astfel un loc aparte in garderoba oricarei femei il au pantofii.

Se stie ca incaltamintea joaca un rol important in crearea unui ansamblu stilistic armonios.

Incaltamintea poate spune multe despre detinatorul ei. Cu toate acestea, in dependenta ce pantofi sau sandale preferam sa purtam, nu e deloc intimplator. Aceasta alegere depinde de accentuarea si dezvaluirea calitatilor noastre femenine.

Pantofii nr. 1

т1

Feminitatea ta intotdeauna se manifesta clar si intotdeauna atrage atentia. Oriunde ai fi, intotdeauna esti un subiect de discutie si de atragere a unui numar mare de priviri. Barbatii pur si simplu va admira in mod sincer, iar femeile uneori sunt foarte invidioase pe Dvs. Cu toate acestea, nu va pasa despre evaluarea altor persoane si punctul lor de vedere. Va cunoasteti pretul si aveti un cerc restrins de prieteni apropiati, a caror opinie este importanta pt tine.

Va vine greu sa aveti incredere in alti oameni, iar daca totusi aveti incredere in cineva, atunci sunteti dispusi sa mutati muntii pentru aceasta persoana. Si Doamne fereste, daca cineva va incalca increderea – nu-l veti ierta niciodata.

Arati la fel de bine in fuste cit si in pantaloni, chiar daca preferati un ruj cu nuante mai putin accentuate – culoarea rosie aprinsa este culoarea care ti se va potrivi.

Pantofii nr. 2

т2

O fata draguta, romantica si delicata – esti exact femeia ideala a acestei categorii, despre care viseaza toti barbatii. Le permiti barbatilor sa aiba grija de Dvs, cu fericire acceptati cadourile si alte semne de atentie. Sinceritatea ta directa si finetea tandra de care dispui e un mod de a vraji pe multi. Femeile se straduiesc sa va fie prietene, iar barbatii sa va cucereasca.

Insa sub aceasta tandrete se ascunde un caracter de fier. Stiti intotdeauna ce doriti si aproape intotdeauna obtineti ceea ce doriti.

Arati fantastic in rochii, bluze, cu dantele si flori mici, iar culorile blinde va umbresc farmecul.

Pantofii nr. 3

т3

Ai atitea de mutle calitati pozitive, incit e dificil sa le alegi pe cele de baza. Suntei onesta, sincera, umila, capabila sa oferi suport in situatii dificile. Rezisti cu stoicism in fata provocarilor vietii si cu credinta in mai bine depasiti cele mai dificile greutati. Orice barbat viseaza sa aiba asa sotie. Bine ingrijita, gatesti foarte bine, creezi confort in casa, sunteti loiala si modesta… Ce mai poate sa-si doreasca un barbat?

Cu toate acestea, nu prea va merge sa intilniti barbatul ales, caci femeia romantica foarte des sufera dupa prima sa dragoste. Trebuie sa aveti doar un pic de rabdare si neaparat se va gasi persoane care va aprecia calitatile tale si va tinde sa vi le pastreze pentru toata viata. Unor astfel de femei, cu tot caracterul lor de fier, au nevoie de atentie din partea barbatilor.

Culorile albe si negre va avantajeaza, iar tinuta prea colorata poate sa distraga atentia de la tine… Iar tu doar esti intr-adevar frumoasa!

Pantofii nr. 4

т4

Sunteti o persoana foarte pozitiva, plina de energie – acestea sunt cuvintele pe care foarte des le vei auzi despre tine. Zimbetul tau poate topi inima oricui, chiar si celui mai rece barbat. Adorati atentia barbatilor, foarte des sunteti prieteni cu ei, dar de obicei aceasta prietenie se termina prin aceea ca barbatii se indragostesc de tine.

Fermecati foarte usor barbatii, dar rareori lasati pe cineva sa se apropie de tine. „Nimeni nu stie cum plinge acea femeie care merge prin viata zimbind” – e un citat despre tine. Totusi cel de reuseste sa intre in anturajul tau, va obtine cea mai uimitoare femeie din viata sa si ultima iubire a vietii sale.

Iti place sa experiemntezi cu aspectul tau. Va stau bine tinutele, coafurile si cosmeticile extravagante.

Pantofii nr. 5

т5

Cel mai des cunosti chiar din copilarie despre frumusetea ta. Chiar de pe atunci cind mama ta se plimba cu tine, tu auzeai complimente despre aspectul tau de la persoane necunoscute. Cel mai probabil mama a fost acea care te-a invatat sa apreciezi oamenii nu dupa exteriorul sau, dar dupa calitatile sale interioare. Va descurcati foarte bine in oameni, stiti ce secrete ascund, si nimeni nu scapa privirii tale. Multe din prietenele tale deseori vin la tine dupa sfaturi, ca la psiholog.

Desigur, ca barbatii pur si simplu sunt atrasi de tine. Cu toate acestea tu singura iti vei alege viitorul sot. Cu ajutorul celui de-al saselea simt tu singura il vei simti dintre mii de barbati.

Sunteti acel tip de femeie care poate sa se imbrace scump chiar avind un buget restrins.