Secretul matinal al bărbaților

”Bărbații își doresc mereu sex”, – este un adevăr cunoscut de multă lume. Pentru cei care nu cred, în calitate de argument vine erecția matinală. Dar oare asta să fie o dovadă a faptului că bărbatul își dorește să facă sex?

25310[1]

Multe femei nu reușesc să înțeleagă cum bărbații își doresc să facă sex încă înainte de a se trezi dimineața. Medicii au stabilit demult cum se produce erecția la bărbați și de ce anume dimineața.

Da, este greu de crezut că știința pierde timpul cu asemenea cercetări. Dar la drept vorbind anume ele stau de cele mai multe ori la baza marilor descoperiri. Savanții au aflat că motivul erecției matinale nu este în femeia care doarme alături, și nici măcar în fanteziile erotice. De aceea, data viitoare când partenerul tău se va trezi cu erecție, nu crede că își dorește sex chiar atunci. Acesta nu este decât un proces normal în organismul masculin. Există și câteva explicații de ce se întâmplă acest lucru.

25307[1]

Unii oameni cred că excitarea este un rezultat al somnului plin de fantezii sexuale. Alții sunt convinși că erecția apare din cauza urinei de dimineață: bărbatul trebuie să meargă la veceu, și erecția va dispare. Ultima teorie spune că atunci când bărbatul se trezește și vrea la baie, erecția este un semnal venit din partea creierului.

Creierul nostru controlează totul în viața noastră, inclusiv excitarea. Când dormim, unele părți ale creierului nostru nu sunt active. Asta oferă penisului libertatea de a face tot ce-și dorește. În afară de asta, bărbații sunt masculi, care sunt gata să satisfacă femeia în orice moment al zilei, începând de dimineață.

De aceea, nivelul de testoteron al bărbaților atinge apogeul anume în prima jumătate a zilei.

25308[1]

Mai există o supoziție. Erecția matinală este un fel de test al tuturor funcțiilor organismului.

25309[1]

În tot cazul, bărbații nu au de ce să-și facă griji dacă nu au erecție dimineața. Acesta poate fi un efect advers al oboselii sau al stresului. Tot ce trebuie să facă este să aibă grijă de balanța corpului, pentru a-și păstra sănătatea.