Schimbul de energie intimă în viața unei femei

Fii atent cu cine îți împarți energia intimă. Apropierea la asemenea nivel împletește energia aurei tale cu cea a altui om. Aceste uniri puternice, indiferent de cât de neînsemnate sunt pentru tine, au urmări sufletești negative, mai ales asupra oamenilor care nu practică dezintoxicarea emoțională.

Cu cât mai mult interacționezi cu cineva la nivel intim, cu atât mai adâncă este legătura, și cu atât mai multe aure străine se împletesc cu a ta.

Mulți oameni nu conștientizează că această putere îndepărtează energia pozitivă și o atrage pe cea negativă. Spun mereu: ”Nu dormi niciodată cu cei care nu ai vrea să devii”.

Relațiile intime dintre un bărbat și o femeie se bazează pe un schimb reciproc de energii sexuale. Femeia folosește energia pământului, bărbatul – energia cosmosului.

Într-un cuplu, care este orientat pe o legătură de lungă durată, se formează o armonie care sprijină fiecare partner

?1. Cum interacționează energia feminină și cea negativă?

Energia sexuală este energia In și Ian, energia feminină și masculină. Energia sexuală acționează asupra organismului uman în general, la capacitatea lui de a munci, la funcționarea funcțiilor interioare ale organismului.

Sistemul energetic pe care îl are omul, are un ambalaj extern și unul intern. Cel extern interacționează cu energia altui om .

12[1]

?2. Schimbul de energie sexuală între femei și bărbați

Energia feminină și cea masculină, are capacitatea de a se aduna în anumite zone ale organismului. Femeie o adună în zona ovarelor, iar bărbații în zona testiculelor. Schimbul de energii este necesar pentru o mai bună funcționare a corpului.

?3. De ce schimbul de parteneri sexuali pustiesc femeia? 

În situațiile în care o femeie nu are parteneri permanenți, ea oferă energie, bărbații o primesc, dar ea nu primește nimic în schimb. Prin urmare, oferind energie diferitor bărbați, peste un timp ea devine pustie. De aici și stresurile, depresia, nemulțumirea.

Dacă totuși își găsește un partener stabil, asta va duce la certuri. Ea nu mai are acea energie de oferit. Potrivit unor studii, această energie se restabilește în timp de 7 ani.

?4. Cum se restabilește energia sexuală?
Pentru a restabili energia sexuală este neapărat ca pe lângă raporturile sexuale mai sunt și diferite tehnici. Imaginează-ți că îți umpli corpul cu energie solară. Că primești acea energie.

?5. Sexualitatea care poate fi simțită

Putem să ne exprimă senzualitatea prin haine, machiaj, prin comportament. Dar adevărata senzualitate este în raport direct cu energia sexuală din organism. Pentru că anume ea acționează asupra modului cum te simți, cât de sigur pe tine ești. Dacă nu ai suficientă energie, omul este nervos.
Aceste detalii sunt foarte importante în clădirea unei relații.