Necesitățile sexuale ale semnelor zodiacale

Sexul, ca și celelalte lucruri de altfel, este văzut de reprezentanții zodiacului diferit. Pentru a înțelege mai bine necesitățile sexuale ale partenerului tău, citește acest articol.

Berbec

1[8]

Berbecii sunt foarte sexuali, dar au nevoie și de romantism. Întâlnirile de o noapte și legăturile întâmplătoare nu sunt pentru ei. La o partidă de sex se decid doar dacă e cu oameni cunoscuți sau cu partenerul iubit. Berbecii te vor asigura întotdeauna că ești minunat. Dacă un necunoscut pe stradă ți-a făcut un compliment, fii sigur că este Berbec. Ei sunt atrași de reputație și de frumusețea fizică. Nu rezistă nici în fața unui intelect ascuțit. Pentru a atrage atenția acestui nativ, nu este neapărat să fii fotomodel, dar trebuie să ai ceva neobișnuit și sexual.

Berbecii au nevoie de un partener gingaș și iubitor pentru ca relația lui să dureze. Sexul este foarte important.

Taur

2[1]

Taurii au nevoie de un partener care să îi permită să domine. El nu va rezista la reproșuri permanente. Să satisfaci un Taur este destul de complicat. Cu cât mai mare este Taurul, cu atât mai bine va decurge viața lui sexuală. Taurii experimentează permanent și tind spre necunoscut.

Nu aștepta ca Taurul să-ți spună că te iubește. Acest lucru este exprimat prin acțiuni, nu prin vorbe. Sexul pentru Tauri este o adevărată artă, și el se mândrește cu faptul că îți provoacă plăcere. Taurii sunt foarte sexuali. Pentru ei sexul nu înseamnă doar actul propriu zis, ci și modul în care se îmbracă.

Gemeni

3[1]

Sexul pentru Gemeni este un stil de viață. Ei folosesc atracția fizică pentru a obține tot ce-și doresc în dragoste, la muncă, și chiar de la prieteni. Dacă nu ești de acord cu asta, Gemenii vor ști să te înconjoare cu grijă și atenție, astfel că îi vei ierta ușor toate păcatele.

Gemenii nu sunt deloc modești. Sunt mândri de corpul lor. De aceea nu au nevoie de legături emoționale pentru sex. Pentru ei sexul nu înseamnă neapărat o legătură. Ei pur și simplu iubesc sexul bun. Și chiar dacă relația voastră va dura o noapte, această noapte o vei ține minte mult.

 

Rac

4[1]

Pentru Raci cel mai mult contează siguranța. Ei mai degrabă te vor invita la ei, decât vor veni la tine. Pe teritoriul lor se simt mai siguri. Racii sunt amanți înțelegători. Dar va trebui să oferi nu mai puțin decât primești. Sexul cu un Rac este foarte incitant. El merită dragostea.

Dacă tu ești fericită, și partenerul tău va fi fericit. Racii au nevoie de o legătură emoțională cu oamenii apropiați. Dragostea și sexul merge mână în mână.

 

 

Leu

5[1]

Pentru Leu, viața înseamnă dragoste, sex și relații reciproce. Relații fără sex îl plictisesc pe Leu foarte repede. Dacă nu vei schimba la timp poziția, el își va găsi alt partener. Chiar și Leii tineri își duc mereu relația la următoarea etapă. Ei nu se tem să facă dragoste în public.

Leii sunt conștienți de faptul că sunt atractivi. Inima lor este deschisă pentru oameni demni. Dar nu uita că trebuie să ai mereu grijă de tine dacă vrei să-i fii pe plac. Ei aleg doar ce-i mai bun.

Leii sunt foarte romantici, de aceea nu ai de ce să-ți faci griji că relația voastră se va termina în pat.

Fecioară

6[1]

Viața sexuală cu o Fecioară este plină de bucurii. Ele iubesc sexul, dar nu sunt prea delicate. Dacă ai observat în partenerul tău – Fecioară semne de răcire, întreabă-l neapărat ce s-a întâmplat. Greutățile prin care trece acest semn zodiacal îi afectează toate aspectele vieții. Acești oameni nu pot să facă față neplăcerilor.

Fecioarele citesc mult despre sex, pentru că le place să învețe din cărți. Ceea ce află din lecturi tind neapărat să pună în practică.

 

 

Balanță

7[1]

Balanțele scriu cuvântul ”sex” cu literă mare. Viața pentru ei este o permanentă stare sexuală, atât în afaceri cât și în viața personală. Balanțelor le place mai mult vânătoarea decât actul propriu-zis. Ele nu se aruncă în pat cu oricine, doar dacă reușești să le convingi că ești inedit. Balanțele știu să ofere și să primească iubirea, dar mereu se complică cu întrebări despre propria lor atractivitate sexuală.

Ele au nevoie vitală să flirteze, și nu se pot opri. Este un stil de viață. Ele nu iartă minciuna, chiar și în nimicuri.

Scorpion

8[1]

Pentru Scorpioni nu există interdicții în ceea ce ține de sex, pentru ei este foarte important să se realizeze. Sunt foarte insistenți. Și dacă nu se simt doriți 24/24, se simt  incomod. Pe de altă parte pentru că sunt prea încrezuți, Scorpionii pot să-și obosească partenerul cu fantezia lui bogată.

Ei văd fiecare nouă relație ca pe o aventură. Dar au o calitate minunată: știu să păstreze secretul și nu se laudă lumii întregi cu reușitele lor. Sunt capabili să-și schimbe radical viața dacă partenerul său va vrea asta. Pentru Scorpioni este foarte importantă fața frumoasă și corpul armonios. Ei nu concep sexul fără dragostea adevărată.

 

 

Săgetător

9[1]

Acest semn zodiacal este plin de energie. Când Săgetătorul spune că vrea să rămână cu tine toată noaptea el are în vedere toată noapte. Nu sunt vorbe goale. Săgetătorii sunt atenți la atracția fizică, dar cel mai mult sunt atrași de intelect. Un Săgetător vrea să fie îndrăgostit de cel cu care doarme, și nu se poate sătura de asta. Întâlnirile de o noapte nu sunt o raritate pentru acest semn.

Săgetătorii tind mereu spre autoperfecționare și își pun în față scopuri noi. Rareori se întorc la vechii parteneri, pentru că mereu țin calea înainte.

Săgetătorii sunt individualiști. În viața sexuală pentru ei există o mulțime de interdicții. Întâlnirile de o noapte nu îi sperie, dar pentru relații mai serioase, Săgetătorii vor să aibă parteneri în care să aibă încredere. Sexul este foarte important în viața Săgetătorilor. Oamenilor iubiți sunt gata să le ofere multe.

 

Capricorn

10[1]

Capricornii preferă să se dedice iubirii fără grabă. Pentru ei iubirea este un lucru serios. Capricornii se consideră mari valori și nu permit oricui să intre în lumea lor. Unii folosesc sexul pentru a înțelege oamenii și pentru a înțelege cum poate să-i impună să facă ceva. Capricornii sunt amanți perfecți. Ei își îmbunătățesc tehnica ore în șir, încercând să atingă idealul. Nu merg pe căi bătătorite. La prima întâlnire pot să-ți dea impresia că nu sunt interesați deloc de sex. Nu este așa.

Vărsător

11[1]

Ca și semnele de aer, Vărsătorii știu sigur ce vrea să audă omul cu care vorbește. Știu și ce nu trebuie să vorbească. Vărsătorii sunt oameni foarte siguri, și au o atracție sexuală puternică. Nu au o problemă să-și găsească un partener. Chiar dacă au o atitudine de modă veche față de casă și de viață, în ceea ce ține de sex sunt foarte dezvoltați. Sunt imprevizibili, mereu gata să încerce ceva nou.

 

 

Pești

12[1]

Peștii sunt unii dintre cei mai sexuali nativi. Le place să facă impresie asupra oamenilor, le place să flirteze și să spună complimente, le place să creeze în jurul lor mister și niciodată nu pun cărțile pe masă. Înainte de a trece la relațiile sexuale, Peștii trebuie să simtă iubirea sinceră.