La ce se gândesc bărbații, când o întâlnesc pe „ea, unica”…

aa6113f4c81c1d0e8aeec15c8077d5e7

 „Voi întoarce munții, dar îi voi îndeplini toate dorințele!

Odată scriitorul Robert Highline spunea o frază foarte înțeleaptă: „Dragostea – este o stare, în care fericirea altei persoane, este parte componentă a propriei tale fericiri”.

La fel e şi cu orice bărbat îndrăgostit, vrea ca Ea să fie fericită. Cum acționează bărbatul în viaţa reală? Totul depinde de posibilitățile lui în acest moment.

Da, azi te poate duce într-un restaurant scump, îţi poate face un cadou prețios. Ori își poate exprima sentimentele într-un mod mai simplu. Poate avea grijă de tine când eşti bolnavă, îţi poate face o surpriză sau te poate răsfăța cu dulciurile preferate. Îţi poate acorda atenție şi respect.

Indiferent de mărimea şi importanta acestor acțiuni, întotdeauna  vor semnifica un singur lucru – te consideră „unică”.

„Pentru Ea sunt gata să devin mai puternic”.

Bărbatul întotdeauna tinde să devină o versiune îmbunătățită a sa, indiferent de starea relației în care se află. Însă când în viaţa lui apare ” Ea, unica”, are o motivație nouă. Acum, e sigur că trebuie să depună şi mai mult efort pentru a-şi atinge scopurile. Pentru că Ea este o rază de lumină în calea vieții lui şi îşi dorește să fii mândră de el. Bărbatul va dori să-ţi prezinte o versiune îmbunătățită a sa.

„Niciodată, nu am mai întâlnit o femeie atât de frumoasă”

Cum gândesc bărbații despre iubitele lor? Iubim femeia aşa cum este. Şi tot ce are, este frumos.

Este imposibil să descrii în cuvinte emoțiile bărbatului, când vede femeia pe care a așteptat-o toată viaţa. O iubește diferită: ciufulită, într-o pijama șifonată sau într-o rochie superbă de seară. De fiecare dată când o vede i se taie respirația.

Ce gândește bărbatul în acest moment? Absolut nimic! Înțelegând că are în faţă cea mai frumoasă femeie din lume, nu este capabil să mai gândească altceva!

„Sunt fericit că relațiile mele anterioare au eșuat”.

Această idee este exact ceea ce gândește un bărbat, când înțelege că ești cea pe care a așteptat-o mereu. Nu, el nu se va plânge cât de nereușite au fost relațiile anterioare. Va fi bucuros că le-a avut. Pentru că cu ajutorul lor el a putut să se pregătească pentru întâlnirea cu tine. Iar acum – e acel bărbat cu experiență, care știe ce-şi poate dori o femeie, cum să o curteze, ce o face fericită.

„Propriile dorințe, nu mai sunt atât de importante”.

Ce crede bărbatul în realitate? Până în momentul întâlnirii cu femeia cu care ar fi gata să-şi lege soarta, în viaţa lui erau dorințe proprii şi scopuri. Simple şi exacte. Şi credeți-mă printre ele, sigur nu se regăseau vise despre obiecte frumoase de interior sau o canapea nouă. Doar întâlnind-o pe „ea” înțelege că e nevoie să fie realizate dorințele care se referă la voi doi.

„Sper, că n-am distrus totul”.

Vi s-a întâmplat să vedeți în ochii lui frica pentru că a făcut ceva incorect? Da, bărbații deasemenea pot să-şi facă griji pentru că nu e suficient de puternic sau rapid, când e vorba de a lua decizii. Fiți de acord, nimeni nu e ideal. La ce se gândește bărbatul în acest moment? La faptul că zilnic trebuie să-ţi demonstreze seriozitatea sentimentelor sale. De acea iubeşte bărbatul aşa cum este, şi spune-i despre asta. Dacă te considera „unică” te va surprinde zilnic, nu v-a sta cu mâinile în jos. Şi dacă bărbatului tău nu i-a reușit ceva, încearcă să-l susții. O nereușită, nu poate schimba părerea ta despre el.

” Nu știu cum s-a întâmplat, dar sunt atât de fericit că te-am întâlnit”.

Noroc, destin, soartă – motivul pentru care te-a cunoscut, poate avea nume diferite. Uneori, nu poţi explica faptul cum v-aţi întâlnit. Cu toate acestea v-aţi întâlnit. Nu ştiu cum voi, dar bărbatul în suflet îi mulțumește destinului pentru aceasta. Credeți-mă, e adevărat.

Când bărbatul iubește îşi va manifesta sentimentele prin acțiuni. Niciodată nu te va ascunde de cei dragi, apropiați şi prieteni. Pentru că ești acea femeie unică care îl inspiră la fapte bărbătești. Ține minte, că luându-i viaţa în mâinile tale, îi poți influenţa acțiunile. Şi cât de înţelept şi feminin vei face aceasta, depinde fericirea personală a amândurora.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!