Întinerirea pielii feței în DOAR 5 zile – după o TEHNICĂ veche japoneză!

1-320

Această tehnică  constă în combinarea unor rețete simple și accesibile de măști pentru față, cu respectarea atentă a aplicării acestora.

Unul din ingredientele principale ce se conține în rețete, este laptele. În Japonia, se consideră că o femeie matură nu trebuie să consume lapte, deoarece acesta dăunează sănătății şi modifică funcționarea armonioasă a organismului, însă ea poate utiliza laptele din abundenţă pentru îngrijirea feței şi a corpului.

Programul include 5 proceduri şi e calculat pentru 5 zile. Poate fi făcut 1 dată în lună, nu mai des. Procedurile se fac înainte de somn.

Cuprins

ZIUA 1: Curăţare

Pentru curățarea tenului pregătiți o mască din lapte şi pudră de ovăz. Se ia:  ½de cană de pudră de ovăz (fulgi măcinați în mașina de măcinat cafea) şi 1 cană de lapte cald. Amestecați bine până obțineți o pastă, pe care o aplicați pe faţă şi o lăsați să acţioneze 30 de minute, apoi clătiți cu apă caldă.

ZIUA 2: Exfoliere

Pregătiţi o mască din zahăr şi lapte. Se ia: ½de cană de zahăr şi 1 cană de lapte cald, amestecați până obțineți un terci. Aplicați compoziția pe faţă şi cu mişcări circulare ale degetelor faceți un  masaj uşor al feței, timp de 5-7 minute. Apoi lăsați masca încă 10 minute pe fată, după care clătiți cu apă caldă.

ZIUA3: Înalbire

Se ia 1 cană de lapte, 5-7 căpşuni şi 1 lingură de ulei de migdale. Puneţi căpşunile şi laptele la cel mai mic foc. Lăsaţi laptele să înceapă a fierbe şi după 1 minută luaţi vasul de pe foc.Scoateţi fructele din lapte, mărunţiţi-le cu o furcilită ca să obţineţi un piure, adăugaţi uleiul de migdale şi amestecaţi bine. Aplicaţi compoziţia obţinută pe faţă, lăsaţi-o să acţioneze 30 de minute, după care clătiţi cu apă caldă.

ZIUA4: Hidratare

Daţi prin răzătoare 1-2 castraveţi. Scurgeţi sucul, astfel ca să obțineți o compoziție de castravete destul de uscată. Adăugați 4 linguri de lapte fierbinte şi amestecați bine. Aplicați masca pe faţă şi lăsaţi-o 20 de minute să acționeze, apoi clătiţi cu apă caldă.

ZIUA5: Lifting

Preparaţi o mască din: 1 lingură de lapte, 1 lingură de miere şi un ou crud. Mixaţi bine ingredientele şi aplicați compoziția pe faţă. Lăsaţi-o să se usuce, apoi clătiți cu apă caldă.

Această tehnică de îngrijire îţi va face pielea vizibil mai tânără şi radiantă.Dacă vei adăuga efectului obținut şi un zâmbet, atunci toți bărbații vor fi la picioarele tale.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!