Greșeli pe care femeile le fac la începutul relației și care nu au o continuitate fericită

1. Să te trădezi în favoarea unui om care nu te acceptă

Dacă bărbatul nu este mulțumit de aspectul tău exterior, și te roagă să slăbești sau să te îngrași, sau dacă nu-i plac ocupațiile tale – înseamnă că nu e bărbatul tău. Să te schimbi de dragul cuiva, înseamnă să mergi împotriva naturii tale. Acest lucru nu te va face fericită. Să știi că bărbatul tău va aprecia chiar și neajunsurile tale. Pentru ei vei fi cea mai bună, și niciodată nu va îndrăzni să te compare cu altă femeie. Îți va respecta interesele, chiar dacă nu le va înțelege.

2. Să admiți apropierea intimă

Au fost scrise multe volume despre fetele naive care cred că sexul este capabil să țină un bărbat. ”Dacă nu-i dau eu, va merge la alta”. Lasă-l să meargă! Și Slavă Domnului! De ce ai avea nevoie de cineva care are nevoie de la tine doar de sex? Un bărbat serios are nevoie de femeie în întregime, împreună cu toate calitățile ei personale, cu lumea ei interioară, cu ideile și scopurile ei. Dacă este interesat doar de corpul tău, înseamnă că nu e serios. Și fii sigură că imediat cum va primi ceea ce își dorește, va pleca. Dezvoltă-te ca personalitate pentru a putea să interesezi bărbații nu doar cu corpul!

3. Să insiști, să încerci să clarifici relația, când îl vezi că se îndepărtează

Așa este natura bărbaților – când se apropie prea mult de o femeie, și simte că se îndrăgostește de ea – dispare. Pleacă în peștera lui, pentru a analiza situația dintr-o parte, pentru a vedea aleasa din mai multe perspective și pentru a-și aduna bărbăția. Cel mai rău în această perioadă este să începi să insiști, să-l suni, să-l inunzi cu mesaje și să-i spui că suferi. Asta îi va scade pofta de a se întoarce. Trebuie să-i înțelegi psihologia, și dacă alege să plece -să-l lași. Dacă se va întoarce- foarte bine, dacă nu, înseamnă că nu e omul tău.

 

4. Fidelitate înainte de timp, grijă și afecțiune față de el.

Acest lucru este caracteristic pentru multe femei. Să-și facă în cap un scenariu frumos, o poveste romantică și să creadă în ea. Din cauza naivității și purității, văd în fiecare bărbat pe care îl întâlnesc un soț. Bărbații însă, văd lucrurile diferit. Ei nu se atașează atât de mult de partenerele sale, de aceea le vine mult mai ușor să rupă relațiile. Pentru a evita suferințele, nu te atașa prea mult față de un bărbat care nu ți-a pus pe deget un inel de logodnă și nu a devenit soțul tău.  Păstrează-ți gingășia pentru un singur bărbat, pentru cel care va dori să facă familie alături de tine.

5. Idealizarea partenerului și justificarea comportamentului lui

Dragostea uneori ne ia mințile, și încetăm să observăm lucruri evidente. Fetele în perioada de îndrăgostire sunt foarte tolerante cu neajunsurile bărbaților, presupunând naiv că alături de ele, bărbatul se va schimba. Nu, bărbatul este un organism care se schimbă cu greu. Dacă în timp ce îți făcea curte nu s-a schimbat, acest lucru nu se va întâmpla după nuntă. Privește adevărul în ochi.

6. Să fii serioasă.

Să fii peste măsură de serioasă, și să te atârni cu multă seriozitate față de relațiile care sunt la început este o greșeală. Vei fi mult mai atractivă pentru bărbat dacă vei fi veselă și pozitivă. În prima etapă, bărbatul se poate simți amenințat de seriozitatea ta. El nu este soțul tău și nu are nicio datorie față de tine.

7.Să dezvolți relația conform unui scenariu masculin

Scenariul bărbaților este mereu simplu și primitiv. Dacă vrei să fii curtată mult și frumos, înainte de nuntă și după ea, trebuie să fii tu cea care setează regulile jocului. Spune-i ce-ți dorești. Dacă va avea inspirația să le realizeze, înseamnă că este interesat de tine, iar relația are șanse de succes.

8. Să te plângi de el.

Încă o greșeală pe care o fac femeile, este faptul că se plâng de bărbatul lor oamenilor străini, și îi discută neajunsurile. Dacă povestești în detaliu prietenelor sau mamei cât de rău este el, ele vor începe să te apere de el. Și să-l considere rău. Tu cu el te vei împăcat, dar impresia lor va rămâne neschimbată.