( Foto) E sezonul vișinilor. Ce ar fi dacă le „scurgem” prin păr? Un nou trend de ombre face furori printre brunete

Ești brunetă, dar simți că nu ești suficient de focoasă? Un nou trend în stilul ombre a cucerit femeile din toată lumea și, cu siguranță, te va cuceri și pe tine, rămâne să vezi dacă ai suficientă îndrăzneală. Noua tendință poartă numele de „Cherry Bombre” sau altfel spus „Ombre de cireșe” și este potrivită pentru femeile cu păr închis la culoare, fiind cea mai nouă tehnică de vopsire a părului creată special pentru ele.

Esența acestei tehnici constă în conferirea unor nuanțe roșiatice părului brunet. Renumita stilistă, Beth Minardi, cea care a dat viață acestei tendințe, spune că a căutat de mult timp o metodă prin care să scoată în evidență nuanța naturală a părului brunet și nu a șuvițelor în sine.

Ca și în cazului șuvițelor blonde clasice aplicate pe părul închis, cele de culoarea vișinii vor ajuta la intensificarea culorii naturale, dar și la redarea unor reflecții deosebite „de foc”.

Culoarea vișinii este cea care descoperă farmecul părului închis la culoare, fie el brunet sau chiar negru. Această nuanță oferă podoabei capilare expresivitate, volum și o textură deosebită.

Să știi că această tendință a devenit „hit” pentru sezonul respectiv, de aceea, dacă ești dispusă pentru o schimbare, roagă stilistul  să te vopsească în tehnica „Cherry Bombre”.

Sursa