Femeile au aflat ce trebuie să facă pentru a fi mai fericite

zVRknjH[1]

Descoperirea savanților americani a adus zâmbetul pe fețele multor bărbați. S-a demonstrat că femeile care preferă sexul oral, sunt mai fericite și mai puțin afectate de depresii. În cadrul sondajului au fost chestionate 293 de tinere.

Fetele au completat o anchetă despre depresie. Apoi au vorbit despre obiceiurile lor sexuale. În concluzie, oamenii de știință au constatat că relațiile sexuale nu prea au legătură cu dispoziția, dar dorința sau lipsa dorinței de a face sex oral, influențează în mod direct starea de spirit.

Încă un fapt curios: sănătatea psihică a femeii este afectată de faptul dacă în timpul actului sexual este folosit prezervativul. Dacă este  folosit, efectul pozitiv manifestat asupra sănătății,  dispare.

 Savanții sunt de părere că sperma este un adevărat cocktail din substanțe psihotrope. În primul rând ea conține serotonin, cel mai puternic antidepresiv neurotransmițător din natură. În al doilea rând, ea conține oxitoxin, substanța care te determină să te îndrăgostești și să ai sentimente față de alți oameni. În al treilea rând în spermă se conține melatonion, substanță care permite relaxarea și condiționează un somn mai bun. În al patrulea rând, ea conține tirotropina, un antidepresant natural.

Bineînțeles, savanții nu îndeamnă pe nimeni să facă sex neprotejat: la urma urmei riscurile sunt prea înalte. Dacă însă ai un partener permanent, și ai avut o zi grea, știi ce ai de făcut!