Fă-l să țină minte noaptea petrecută cu tine

Fiecare femeie își dorește să fie unică și irepetabilă pentru bărbatul său, pentru ca el să nu privească alte femeie și nici să nu-i treacă prin cap o eventuală trădare. Chiar dacă majoritatea femeilor cred că bărbații sunt interesați doar de actul fiziologic – trebuie să știți că și senzațiile lui înainte de actul propriu zis sunt extrem de importante. Potrivit statisticilor, 47% dintre bărbați nu simt plăcere sexuală, pentru că femeile nu știu cum să-i satisfacă.

Cum să-ți satisfaci bărbatul?

seks[1]

Pentru bărbați este foarte important preludiul. Este chiar mai important decât actul sexual propriu-zis. Așa că, nu uita de mângâieri.

0042570_1443533487[1]

Fii diferită, și vei ajunge mai ușor la inima lui. Experimentează cu tonalitatea vocii, mișcările pe care le faci și chiar cu timpul în care are loc actul.

47263[1]

Caută zonele erogene ale bărbatului. Nu sunt puține, dar fiecare reprezentant al sexului puternic are locuri anumite care îi stârnesc o mulțime de emoții, și care sunt capabile să-l satisfacă chiar și fără sex.

2000127443530db6bbf17832_69676869_articles_main_big[1]

Caută-i punctul slab și utilizează-l. Poate îi place să facă sex pe fundal muzical, sau îi place să mănânci după sex. Caută punctele de intersecție și acționează.

34_main(1)[1]

Mângâierile orale sunt cele mai prețioase pentru un bărbat. Cu ajutorul lor poți să-l satisfaci chiar și pe cel mai puternic mascul. Nu ignora acest sfat.

1-po-chekorenjeto-otkrijte-koja-zhena-uzhiva-vo-seksot-www_kafepauza_mk_-565x400[1]

Antrenează-ți periodic mușchii intimi.

Ia inițiativa în mâinile tale și nu ignora felul în care arăți. Un ambalaj frumos înseamnă extrem de mult pentru un bărbat, mai ales că o femeie neîngrijită nu poate să se simtă sigură pe ea.