Două reguli care îți vor schimba pentru totdeauna viața personală

Aruncă toate cărțile despre sexul sănătos. La naiba cu sfaturile. Există doar două reguli despre viața sexuală care funcționează cu adevărat. Ele sunt destinate atât bărbaților cât și femeilor. Iar cei care nu le cunosc, pur și simplu pierd timpul cu oameni nepotriviți.

Prima regulă. Într-o relație trebuie să fie ușor.

De la început. Din primele clipe. Oamenii se simt din start ca niște vechi cunoștințe. Băiatul cu care peste un sfert de oră ești gata să te unești în toaleta centrului comercial este mai bun decât cel căruia i-ai scris timp de 7 ani scrisori fără răspuns. Fata care este interesată imediat de tine este mai bună decât frumoasa inaccesibilă pe care trebuie să-o duci pe insule. Simplu înseamnă bine. Greu înseamnă rău. Este o axiomă. Nu are nevoie să fie demonstrată. În general într-o relație nimeni nu trebuie să explice nimic nimănui.

Nu trebuie să lupți pentru nimeni, și nici să alergi nu trebuie. Făcând asta odată, o vei face mereu, iar în schimb nu vei primi decât o mutră capricioasă și nemulțumită. Dacă nu ai simțit scânteile din start, las-o baltă! Înseamnă că nu e omul tău. Relațiile complicate sunt pentru cei cărora le este plictisitor și pentru cei care au mult timp liber. Pentru restul asta este doar o pierdere de nervi.

Nu porni relații complicate. Relația pe care intenționezi să o ai pentru mult timp trebuie să fie independentă. Mai devreme sau mai târziu limitele răbdării tale vor fi depășite.

Regula numărul doi, dar la fel de importantă. Relații trebuie să aducă bucurie.

Această afirmație de asemenea nu are nevoie de dovezi. Imediat cum o relație încetează să-ți aducă bucurie, tai-o de la rădăcină.

Nu te obișnui cu reglările de conturi, lacrimi și vesela spartă. Lasă discuțiile lungi, reproșurile, și acuzațiile reciproce. Nu este normal! Este drumul spre iad! Imediat cum din relații dispare bucuria, ea devine inutilă.

 

Din păcate mii de oameni devin jertfele propriilor supărări. Își ocupă creierul cu reglări inutile de conturi. Nu trebuie să faci asta! Imediat cum îți dai seama că vorbele pe care le spun nu mai aduc bucurie-închide gura. Începe cearta – pleacă.  Omului care încearcă să te învinuiască de toate relele de pe lume, nu are dreptul să o facă.