De ce trebuie să faci sex în fiecare zi

Cât de des fac sex bărbații și femeile depinde la etapa la care se află partenerii. Dacă sunt îndrăgostiți, nu este nicio problemă, dar cuplurile care au trăit câțiva ani împreună încep să ignore acest act. Noi vă spunem de ce nu ar trebui să faceți asta:

Apropierea intimă

Multă lume crede că sexul este în primul rând satisfacție fizică. Dar apropierea intimă nu este doar un contact fizic, ci și nivelul de încredere în partener, și dorința de  a primi noi emoții. În timpul sexului, partenerii își arată părțile secrete și sunt mai aproape pe plan sentimental.

 

Elixirul tinereții

Un studiu arată că oamenii care fac sex de câteva ori pe săptămână, arată cu 12 ani mai tineri decât oamenii de aceeași vârstă care nu au legături sexuale dese. Acest fapt se explică ușor prin în timpul actului sexual regulat, în organismul femeii și al bărbatului se elimină estrogen și tetosteron, care te ajută să pari mai tânăr.

Pentru ce care au întârziat la sport, pot înlocui antrenamentul cu o partidă de sex.

 

Te scapă de atacurile cardiace

Savanții spun că pentru scăderea riscului de atacuri cardiace,și pentru a evita îmbolnăvirile de inimă, trebuie să faci sex cel puțin de două ori pe săptămână.

Antidepresant

Să faci sex și să vezi cum dispare stresul! De ce să bei pastile, dacă există metode naturale care îți aduc și plăcere pe de asupra!