Cum să-ți tonifiezi picioarele

M6R3gVKa04w[1]

Picioarele sunt întruchiparea frumuseții unei femei. Și nu este banal deloc, atunci când auzi fraze înaripate despre ele. Ce păcat că atunci când vine vorba de picioare lungi și tonifiate nu te te gândești la picioarele tale, ci la ale altora. Avem o veste bună. Nu contează dacă ai 20,30 sau 60 de ani – poți și tu să ai picioare sportive fără depuneri de grăsime. Nu putem spune că este o misiune simplă, dar important este să-ți dorești.

Mănâncă pentru a trăi!

Pentru a scăpa de grăsimea de pe picioare nu trebuie să te înfometezi, să ții diete severe. Este suficient să te limitezi în consumul de dulciuri, de făinoase, de carne grasă și de cartofi.

Monitorizează-te un pic și vei vedea că deseori mănânci nu pentru că îți este foame, ci pentru că simți plăcere atunci când mănânci ceva bun. De aceea, pentru a scăpa de grăsime renunță la cină după ora 6. Va fi greu la început, dar dacă te vei seta pozitiv, vei reuși. Este suficient să bei chefir cu pâine neagră, să mănânci legume, fructe în locul apelor gazate sau a sucurilor acidulate. Cu timpul, organismul se va obișnui și va fi destul simplu să renunți la cină.

Mișcă-te mai mult!

  • Mergi pe jos! Încearcă să petreci cât mai mult timp în mișcare, renunță la transport.
  • Aleargă! Jogging-ul este util nu doar pentru arderea grăsimilor ci și pentru o stare de bine.
  • Dă-te cu rolele! Acest sport nu doar te va ajuta să scapi de grăsime dar îți va întări mușchii.
  • Mergi cu bicicleta!
  • Înoată! Exercițiile făcute în apă sunt extrem de utile!
  • Fă așezări! Pentru început e suficient să repeți exercițiul de 10 ori, apoi încearcă să progresezi.
  • Exerciții pentru picioare!
Orice început e greu, dar nu uita că picioarele tale sunt demne de cele mai frumoase complimente!