Cum să-ți mângâi bărbatul: șapte zone sensibile de pe corpul lui

69056_0[1]

Arta iubirii nu are limite, de aceea nu va simplu să o înveți în scurt timp. Unii au nevoie de o viață întreagă pentru asta, iar alții învață bazele mângâierilor și iubirii în timp record. Bărbații și femeile văd diferit aceste lucruri: ceea ce le place unora, nu e neapărat să le placă altora. Astăzi îți vom dezvălui câteva secrete despre cum să-ți mângâi corect bărbatul!

FAȚA

Q1_dEmab8EU[1]

Pe față sunt situate o mulțime de zone erogene, iar fiecare preludiu începe cu un sărut. De ce să nu începi să-l mângâi anume cu săruturi, îndreptate lasciv spre gură, urechi, ochi, buze. Mulți bărbați preferă să simtă buzele femeii iubite pe toată fața. Da, bărbații adoră săruturile pasionale pe buze, nu uita de asta. Împreună cu săruturile, șoptește-i jumătății tale cuvinte dulci și complimente.

MÂINILE

14FBwl3MlRk[1]

Pe brațe, se află o mulțime de terminații nervoase, de aceea nu uita de ele în timpul mângâierilor. Poți să-i mângâi brațele, să-i săruți partea superioară a mânii, să-i destinzi degetele. Fă-i masaj, admiră-i bicepsul și nu vei rămâne neobservată.

GÂTUL

130131784_110456126_5582044_o6mL8r8S[1]

Pielea gâtului este foarte gingașă, deaceea este ușor de mângâiat. În special este sensibil segmentul din zona urechii.Numai nu exagera, pentru că în locul excitației poate apare gândilitul. Săruturile din zona gâtului trebuie să fie clare și puternice. Fără mișcări bruște.

PIEPTUL

YBM_I_YBM3325_001_white[1]

Nu doar pieptul femeii este adeptul mângâierilor, dar multă lume uită de acest lucru sau îl ignoră. Fiziologia pieptului bărbătesc este asemănătoare cu cel femeiesc. Mângâierile pieptului bărbatesc trebuie să înceapă cu o încălzire: un masaj ușor, apoi sărută-i pieptul și sfârcurile. Nu aștepta o reacție momentală. Când sfârcurile încep să se întărească, iar respirația devine mai alertă, poți începe să mângâi și alte zone.

SPATELE

moschnaya_muzhskaya_spina_2560x1600[1]

Spatele este o parte importantă a corpului bărbătesc, care are nevoie de multă atenție în timpul actului sexual. În regiunea spatelui, se află multe puncte sensibile la atingere. În focul pasiunii, poți zgârâia spatele, dar nu exagera.

BURTA

metody-borby-s-bolshim-zhivotom-dlya-muzhchin[1]

Încă o parte importantă a corpului bărbătesc care are o reacție uimitoare la mângâieri. Cea mai erogenă parte de pe burtă este buricul. Poți mângâia pielea, poți să-ți treci limba prin zonă și să închei cu un sărut.

ORGANELE GENITALE

515_zoom(1)[1]

Nimic nu-i impresionează pe bărbați ca mângâierea organelor intime. Acestea sunt cele mai erogene zone de pe corpul bărbaților. Totuși, dacă nu vrei ca relația ta să se transforme în rutină, nu face sex oral chiar în fiecare zi.

SECRETE

Yn7xZIwUqic[1]

Preludiul înainte de sex trebuie să fie complet, nu rapid. Nu vă grăbiți să treceți la cel mai important

 În timpul mângâierilor, nu trece rapid de la o parte a corpului la alta. Concentrează-te pe o zonă și manipuleaz-o cum vrei. Datorită acestui obicei, bărbatul tău va descoperi noi limite ale satisfacției și va fi mulțumit de tine.

 Când simți că bărbatul este aproape de orgasm, rămâi într-o poziție fixă. Asta va încetini orgasmul, și va prelungi plăcerea.

Pentru o maximă plăcere în urma mângâierilor, ai grijă să alege poziții în care organele genitale ale partenerului sunt strânse bine de corpul tău.