Cum influențează sexul sănătatea femeii

Senzația că ești necesară  și legătură emoțională dintre parteneri, nu sunt nici pe departe toate calitățile pozitive ale sexului care sunt manifestate asupra femeii.

54[1]

Așadar, intimitatea cu un bărbat este un antrenament minunat pentru mușchi. În timpul actului sexual, toate grupele de mușchi sunt încordate, iar atunci când actul se încheie, mușchii se relaxează în totalitate.

Pe de o parte, acest moment este un stimul minunat pentru activitatea sistemului arterial: în timpul actului, sângele fuge mai repede prin vene, grăbește schimbul de substanțe, umple organismul cu oxigen și elimină toxinele.

Pe de altă parte, relaxarea de după orgasm previne riscul apariției ridurilor, îți readuce starea de bine și te scapă de stres.

Mai departe, sexul influențează apariția unor substanțe speciale care îți îmbunătățesc calitatea vieții.

Pe lângă hormonul estrogen care îți reglează funcționarea organelor, sexul ajută la crearea hormonului fericirii.

În afară de asta nu vei găsi o modalitate mai eficientă de a scăpa de durerile de cap.

Frumusețea și tinerețea femeii este principalul merit al sexului! Actele sexuale regulate întăresc imunitatea, și are efecte pozitive asupra exteriorului bărbaților.

Așadar, circulația activă a sângelui grăbește regenerarea celulelor pielii. Astfel, fața pare mai luminoasă, mai sănătoasă, iar pielea devine gingașă.

Și bineînțeles, sexul înlocuiește bine sportul. În timpul actului sexual se ard cam 200 de calorii, ceea ce este egal cu jumătate de oră de gimnastică.

Orgasmul, care aduce o mulțime de plăceri și relaxează mușchii este un bonus în lupta spre greutatea perfectă.

Silueta unei femeie nu este doar principala armă atunci când vrea să cucerească un bărbat, ci și algoritmul după care își apreciază frumusețea.