Ce-şi doresc bărbații de la femei, şi ce oferă în schimb?

19-4

Când un bărbat spune că vrea sex cu mine, probabil e convins că m-a făcut extrem de fericită. Doar, e singurul care mi-a făcut această ofertă extraordinară.

Ei bine, să zicem, că nu mă deranjează, sunt şi eu o ființă umană.

Dar, iată că aici începe partea cea mai distractivă, și anume calculul profitului, pe care îl obţine fiecare dintre părți.
Ce își dorește de fapt un bărbat  de la mine:

Să fiu atractivă, la orice oră de zi şi noapte, cu pielea curată, bronzată, epilată în toate zonele strategice, cu manichiura şi pedichiura îngrijită, părul șic. În caz contrar – nu eşti feminină şi frumoasă.

Să am posteriorul şi sânii fermi. Să fiu educată şi școlită, să pot menține o conversație despre noul atacant de la cea mai renumită echipă de fotbal sau despre existențialismul lui Jean-Paul Sartre. În caz contrar – de ce-ai mai face sex cu mine.

Şi, desigur trebuie să câștig suficient pentru a întreține un apartament separat (pentru că ne vom întâlni la mine, astfel e mai comod), să-mi asigur un trai decent, să-mi pot plăti toți acești stiliști şi cosmetologi. Să ajungi cumva în situații grele şi să ceri bani de la un bărbat, nu, nu se poate, îndată devii o scorpie mercantilă, care încearcă să trăiască pe cont străin.

Să port cea mai sexy lenjerie intimă la orice oră, doar nu știi în ce moment i se aprinde pofta, pentru că lenjeria simplă, desigur, nu-l excită, îi poate provoca o traumă psihologică.

Şi, desigur trebuie să gătesc bine, pentru că – ce femeie care nu știe să-şi hrănească bărbatul.

Să mai am şi cel mai bun simţ al umorului, pentru a-l amuza şi distra, doar nu-şi dorește lângă el o „mătuşă” plictisitoare.

Este foarte important ca empatia mea să ajungă până la nivelul telepatiei. Cu o singură mișcare a sprâncenelor, să înțeleg ce vrea de fapt. La timp să fie lăudat, încurajat, sprijinit, şi desigur când nu-i în toane bune, să nu-i apar în ochi.

Să cer aceleași lucruri în schimb – nu, nu se cuvine, doar e bărbat ce nu știe cuvintele iubirii. În general, nu ar trebui să-i cer vreun ajutor, nici material, nici emoțional.

Şi, nu-i reproșa nimic. Nu-i acționa pe creier, e cel mai mare păcat. Flori? Bani aruncați în vânt, dragă! Uită de ele!

Şi, să mai pot să-mi controlez cu pricepere corpul, să iubesc toate tipurile de sex. Ciclu menstrual şi dureri de cap? Niciodată! Trebuie să te exciţi de la o singură atingere şi nu cumva să încerci să simulezi orgasmul, pentru că el e Dumnezeul sexului, iar tu frigidă, odată ce nu ai simțit nimic cu el.

Să fii geloasă, e interzis. El e un bărbat liber, şi nu proprietatea cuiva.Cu cine vrea, cu acea doarme. Eu, de altfel, cu alții nu ar trebui să dorm, doar nu sunt o curvă.

Ce ar mai fi? Să fiu afectuoasă, blândă, dar să nu insist cu îmbrățișări, să nu-l sun în timpul nopţii, să nu vin la el fără preîntâmpinare, să nu-mi doresc căsătorie, să nu-i fac cunoștință cu mama. Cu alte cuvinte, să fiu o PRINȚESĂ!

Bine, bine sunt de acord. Şi cu fund ferm, şi cu empatie, şi cu lenjerie sexy, şi cu supe, şi cu orgasm. Toate acestea oricum fac parte din viaţa mea.

Doar că tu dragule, ce-mi oferi tu, în schimb?