Ce fel de Soţie eşti în funcţie de zodie

kakaya-ti-jena

BERBEC

Femeia-Berbec este ghidată de o voință puternică, însă poate fi irațională, romantică şi imprevizibilă în orice moment. Este sinceră și directă, activă și asertivă. Dacă îşi doreşte ceva, acționează în mod direct şi decisiv. Niciodată nu va fi ipocrită şi nu se va coborî la nivelul disputelor mici. Femeia-Berbec este o mamă bună şi o soție fidelă atât timp cât iubește. Femeia-Berbec are nevoia să se simtă o personalitate, în centrul atenției. Obține tot ce îşi propune. O femeie Berbec neîmplinită poate fi periculoasă şi nefericită. Încrederea şi sinceritatea faţă de ea sunt obligatorii.

TAUR

Femeia Taur – o fire conservativă şi destul de previzibilă. Este geloasă, iar bărbatul îl consideră proprietatea ei. Nu iartă infidelitățile, deoarece idealizează viaţă şi încearcă să trăiască după legile şi regulile de decenţă. Se caracterizează printr-o mare încăpăținare şi încearcă să trăiască după propria lege interioară. Simțul datoriei faţă de cei apropiați  – o caracteristică esențială. Din acelaşi motiv se teme de curburile neașteptate ale vieţii, preferă stabilitatea. Femeia Taur caută un bărbat de nădejde, înstărit şi este de acord să-i dedice toată viaţa.

GEMENI

Femeile Gemeni au inimă de femeie, însă minte de bărbat. Înțeleg perfect logica bărbaților. Poţi să le explici în cuvinte, însă acestă dualitate poată în sine o contradicție şi ca urmare – nervozitate. Sunt extrem de comunicabile, inteligente, iubitoare de viaţă, agere la minte, iubitoare de aventuri. De acea în familie Femeia Gemeni nu este doar soție, iubită sau gospodină, ci şi prietenă şi conducătoare a bărbatului ei. Adoră călătoriile, diversitatea. Cu ele nu te plictisești niciodată, însă nici lor nu le place să se plictisească.

RAC

Femeia-Rac – o fire sensibilă şi gingașă, deși ascunde aceasta.  Este născută pentru viaţa de familie. Îşi poate asuma multe roluri sociale, însă niciodată nu le va schimba pe bunăstarea personală şi familială. Este adepta liniștii, armoniei, tradițiilor şi valorilor familiare. Este severă şi romantică, inteligentă şi sentimentală.  Cea mai bună şi grijulie mamă, soție fidelă. Familia şi casa deseori sunt pe primul plan. Femeile Rac ştiu exact ce-şi doresc de la viaţă şi de la partenerii lor. Îşi aleg un bărbat pe care să se poată baza, care să le întrețină.

LEU

Femeia Leu înțelege exact diferența între dragoste, sex şi căsătorie. Este gata să stabilească cu bărbatul relații parteneriale şi are de la el aşteptări înalte. Iubește distracțiile, bogăția, tinde către societatea înaltă şi funcții de conducere. Este destul de pragmatică, realistă, energică și orgolioasă. Având multe ambiții şi multă energie interioară, Femeia-Leu nu se poate realiza complet în familie, de acea va tinde la o viaţa activă în afara casei – muncă, sport, oriunde.

FECIOARĂ

Femeia-Fecioară are un caracter calm, temperat. E o gospodină desăvârșită, muncitoare, economă, străduitoare, este gata mereu să ajute. Nu tinde către faimă sau carieră de succes şi e gata să pună pe primul plan familia. Este reținută emoțional, adesea indecisă, planifică dragostea. Îşi alege soțul care să-i corespundă nevoilor și așteptărilor. Din acest motiv deseori este dezamăgită de bărbați.

Balanţă

Femeia-Balanță adoră comunicarea, confortul,  nu este adaptată încărcăturilor fizice şi psihice serioase. Viitorul soț ar trebui să cunoască aceasta şi să o protejeze de schimbări bruște şi neplăceri. Posedă abilitatea de a fi pe placul tuturor, fiind sub protecția planetei frumuseții – Venus. Femeia Balanță are simțul diplomației chiar și în căsnicie. Știe cum să facă compromisuri, să evite conflictele, să își menajeze soțul și să dea impresia că are o căsnicie perfectă. Cu toate acestea, tinde să lase prea mult de la ea, să găsească scuze soțului mult prea ușor, să rateze oportunități profesionale doar de dragul familiei și să renunțe oricând la ce îi face plăcere în favoarea celui cu care s-a unit. De aceea, ar trebui să fie mai atentă la propria persoană, să acorde mai multă responsabilitate soțului și să nu lase ca rolul de soție să fie singurul care contează în viața ei.

SCORPION

Femeia-Scorpion are un caracter puternic, o inimă simțitoare și mintea ageră. Este emoțională și romantică în viața personală, asta însă nu-i o piedică să fie practică în afaceri sau la muncă. Are o intuiție foarte bună şi știe instinctiv cine va fi e alesul. Pentru aceasta s-a pregătit intens și abia așteaptă să clădească alături de un soț puternic fizic și psihic, să facă un cămin frumos și primitor și să își intre în rolul de soție cu totul. Cu toate acestea, are pretenții mult prea mari uneori și tinde să-l rănească pe partener când acesta nu se ridică la înălțimea așteptărilor. De aceea, în căsnicie trebuie să se deprindă cu arta răbdării și tolerării defectelor, căci nici un om nu este perfect. Femeile-Scorpion sunt extrem de geloase.

Săgetător

Femeia- Săgetător iubește divertismentul, sărbătorile, drumețiile, dansul, sportul în aer liber, nu-i plac alte femei. Ea, în general, nici nu ascunde că ar fi preferat să se nască bărbat. În orice caz, se va menține la egalitate cu bărbații. Nu orice bărbat e potrivit pentru rolul de soţ. Ea îşi alege singură partenerul şi are tendința să-l domine. Va rămâne cu un bărbat, doar dacă va şti că poate pleca în orice moment de la el. Cu treburile casnice nu are o relație prea strânsă şi nu din motivul lenei, lipsei de dragostei pentru familie sau indiferentă faţă de copii – este un aspect pur astrologic. Copiii ei sunt deseori crescuți de bunici.

CAPRICORN

Unul din simbolul Capricornului – imaginea miresei. Aşa că femeia-Capricorn mai mult decât altele este în așteptarea bărbatului demn, are planuri de viitor, presimțiri, temeri, şi mult timp poate rămâne necăsătorită. Atunci însă când o face, își ia rolul de soție foarte în serios și afirmă cu mândrie că are acest rol important în societate. Se descurcă atât de bine cu grijile casei, copiilor și viața profesională, încât atrage invidia imediat. Uneori, tinde să se comporte în căsnicie ca și când ar avea de parcurs un drum, un concurs și se grăbește să rezolve lucruri. Din dorința de a-și impresiona soțul și pe cei din jur, uită că în căsnicie trebuie să te și bucuri, să respiri, să te simți bine pur și simplu, nefăcând nimic.

VĂRSĂTOR

Femeia Vărsător este genul de femeie extrem de matură și echilibrată în căsnicie. Devotamentul, sentimentul de respect reciproc și legătura emoțională fac din femeia Vărsător o soție pașnică și foarte comunicativă. Chiar și atunci când simte că soțul nu este total sincer, nu se impacientează, ci preferă o discuție matură și serioasă pentru a rezolva problema. Are nevoie de acceptare și independență din partea soțului, iar atunci când nu simte să facă sacrificii majore, nu ar trebui să le facă. Tinde să fie mai rece în relația de familie, de aceea este important să nu uite de prezența soțului și să încerce să-i aprecieze mai mult eforturile.

PEŞTI

Femeia Pești, visătoare cum este, se așteaptă ca într-o căsnicie să fie numai lapte și miere. Dacă dă peste un partener cu aceeași fire, totul va fi ca-n basme în relația lor. Dar, realitatea este mereu mai dură, de aceea tinde ca la prima ceartă să dea bir cu fugiții. De aceea, este important pentru ea să nu se lase dusă de prea multă utopie, ci să înțeleagă că orice om are defectele lui și este imposibil să nu fie dezamăgită mai devreme sau mai târziu. Totul este să aibă încredere și să meargă mai departe.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!