Cât de RĂI pot fi BĂRBAȚII în funcție de zodie!

samie-vrednie-mujcini-po-zodiaku

BERBEC

Dacă ţi s-a întâmplat să întâlnești în calea vieții un BERBEC, poți merge cât mai repede la farmacie, după antidepresive . Reprezentantul acestui semn zodiacal este extrem de încăpățânat şi egoist. Chiar dacă știe că nu are dreptate, va intra în dispute din principiu. Are propria părere despre tot şi despre toate, chiar dacă nu se prea pricepe la acele lucruri. Accesele de agresivitate şi dispoziție proastă  – sunt ceea ce îl „înfrumusețează”. Însă se potolește la fel de repede, precum se aprinde.

TAUR

Taurul consideră că poate face tot ce îşi dorește. Este întotdeauna mândru de sine, chiar şi în cazul în care nu prea are cu ce se lăuda. Încăpăținarea fără limite o consideră o trăsătură de caracter puternic, zgârcenia o privește ca pe o economie rezonabilă, iar pesimismul – o percepție realistă a lumii.

GEMENI

Nici un semn zodiacal nu are capacitatea de a întoarce totul cu susul în jos, precum o au Gemenii. Adoră să-ţi umple capul cu tot felul de povești şi să se distreze pe seama cuiva. Viitorul alături de ei este nesigur, însă prezentul destul de distractiv. Nu aștepta fidelitate de la Gemeni – e suficient să te întorci, că deja flirtează cu prietena ta.

RAC

Acest plângăcios va căuta în fiecare femeie continuitatea mamei sale, iar dacă îşi va găsi idealul, neapărat se va căsători cu ea. Racul este un mare iubitor al confortului şi căminului familiar, de aceea eternele pretenții despre cum să speli corect vasele, să hrănești motanul iubit sau să pregătești omleta sunt la ordinea zilei. O căsătorie cu un Rac –  tinerețe îngropată.

LEU

Fixat pe propria persoană, Leul nu observă nimic în jur, decât pe el însuși. Este arogant şi se consideră prea mărinimos pentru a ţine minte toate supărările sau promisiunile făcute. Adoră să cheltuie banii, să sărbătorească şi să se înconjoare de fete frumoase. Extrem de gelos, supărăcios şi iritant. Însuși, nu suportă ca cineva să fie gelos pe el, pentru că nu-şi poate imagina să fie obiectul cuiva. Trebuie să-l pui mereu pe primul loc, iar dacă cumva vei anula întâlnirea  pe altă zi,  se va supăra de moarte.

FECIOARA

Acesta este un pedant teribil. Extrem de lenos, dar considerându-se foarte muncitor. Nici cu emoțiile nu stă prea bine – e foarte rezervat în dragoste.

BALANŢA

Acești bărbați sunt nesiguri, secretoși şi pun accentul pe tot felul de lucruri mărunte. Sunt foarte iritați şi îşi pot vărsa nervii pe primul care îi va ieși în cale, dacă lucrurile nu vor merge cum vrea el. Își imaginează tot felul de probleme inexistente, iar apoi le rezolvă un timp îndelungat.  Au mulți prieteni, dar nu au încredere în nimeni cu adevărat.

SCORPION

Nesuferit, răzbunător, băgăcios scorpionul e mereu iritat, dacă ceva nu e făcut aşa cum consideră el că e corect. Sâcâirea constată şi privirea tristă îl va înnebuni pe oricine. Este extrem de gelos. Banii nu îi numără , dar ţine minte exact de câte ori nu l-ai mulțumit pentru un cadou.

SĂGETĂTOR

Acest bărbat nu minte, însă doar din considerentul că el însuși nu suportă să fie mințit. Dacă te-a prins cu minciuna – așteaptă-te la ce-i mai rău. Este extrem de gelos, el însă nu pierde nici o fustă. Chiar şi simțul umorului nu e în stare să compenseze neajunsurile care le are.

CAPRICORN

Extrem de încăpăținat – nu se supune convingerilor. Nu suportă petrecerile gălăgioase. Este ambițios şi consideră că ştie ce e viața – te poate învăța ore întregi cum să trăiești, în special cum să cheltui banii. De acea, țineți micile bucurii despre cumpărături, doar pentru tine.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul adoră să viseze şi să planifice lucruri grandioase, însă energia şi răbdarea rareori îi ajunge pentru a începe măcar ce şi-a propus. Îţi va promite multe – însă nu-l crede. Nu te baza pe el în lucruri serioase, în special nu-ţi face iluzii să lași totul în seama lui. Bazează-te doar pe propriile puteri.

PEŞTI

Ai nevoie de un bărbat normal, sigur pe el, care nu plutește în nori? Te-ai adresat în locul nepotrivit. Peștii trăiesc în lumea lor, după propriile reguli, prin urmare absolut neadaptabile realităţii. Peștii sunt copii în suflet, sensibili, nehotărâți, trebuie să ai grijă mereu de ei, în caz contrar se pierd, din cauza lipsei de independenţă.

Dacă ţi-a plăcut acest articol distribuie prietenilor!