Alexandr Vasiliev: „Femeia nu ar trebui să economisească pe pantofi, stilist şi lenjerie de corp”.

FotorCreated-33

Să-i ceri unei femei să corespundă standardelor 90-60-90 – este un adevărat fascism, consideră renumitul istoric de modă Alexandr Vasiliev. Fiecare femeie are silueta sa – trebuie să fii naturală. Dacă este necesară dieta, o hotărăște însăși femeia, însă sportul este obligatoriu. Pentru o femeie sportul nu este doar sănătate de fier, ci şi succesul oricărei ținute. Spatele drept, silueta întinsă şi subţire sunt multe ore petrecute la sala de sport. În articol veți găsi mai multe păreri ale maestrului despre femei.

Ce să poarte femeile plinuțe?

2-56

„Le recomand să nu poarte îmbrăcăminte strânsă pe corp. Deasemenea, hainele cu buline, care măresc vizual şi mai mult silueta. Sau îmbrăcămintea din piele artificială. Dacă știți că locul problematic sunt coapsele – evitați îmbrăcămintea strâmtă în această zonă”.

0-9

Pe ce nu ar trebui să economisească o femeie?

3-54

„Pantofi, stilist şi lenjerie de corp”.

Ce nu ar trebui să poarte femeia niciodată?

4-45

„Femeia poate purta absolut orice, chiar şi fusta mini la 70 de ani. Altceva, este că nu merită să arăți oamenilor acest lucru”.

Lecții de elegantă de la Alexandr Vasiliev

6-41

„În primul rând alegeți o varietate mare de culori și imprimeuri, rochii tricotate. In noul sezon, designerii recomandă să se acorde o atenție deosebită detaliilor de îmbrăcăminte din blană. Și, din moment ce una din principalele tendințe în această primăvară este stratificarea, tunica sau rochia ajurată nu poate lipsi din garderoba ta”.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!