Alege bărbatul din imagine care îţi este mai simpatic, şi îţi vom spune cine eşti cu adevărat!

34565667-1

⇒1⇐

Cu siguranță apreciezi inteligenţa şi devotamentul la un bărbat. Ești din acele femei care se îndrăgostește pentru totdeauna. Într-o relație apreciezi cel mai mult încrederea între parteneri. Femeile ca tine, inspiră bărbații să câștige cât mai mulți bani.

2-1-59

⇒2⇐

Iubești cu toată inima şi sufletul, eşti cea mai bună gospodină şi mamă. Însă bărbatul pe care îl ai alături, deseori nu-ţi apreciază eforturile. Dacă vei întâlni bărbatul care te va prețui pe măsură, vei putea muta munții din loc, vei înflori şi vei arăta bine chiar şi în cea mai neatractivă haină. Într-o relație apreciezi romantismul, iar bărbatul care îţi va oferi acest lucru, îl așteaptă multă fericire.

3-1-54

⇒3⇐

Ești o femeie carismatică, cu caracter puternic. Preferi alături un bărbat mai puternic decât tine. Pasională, sinceră, cu ochi ce farmecă pe oricine, îţi dorești alături un bărbat pe măsură. În relație preferi, ca bărbatul să-şi asume toată responsabilitatea. Dacă în tinerețe ai avut ghinionul să te îndrăgostești de un bărbat mai slab – suferi mult cu el.

4-1-28

⇒4⇐

Ești capabilă să înțelegi şi să ierți multe, dar dacă vei afla de infidelitate, niciodată nu vei ierta, chiar dacă vei rămâne cu acest bărbat. Ești extrem de feminină şi nu-ţi  plac conflictele, iar cel mai des atmosfera calmă din casă ţi se datorează.

5-1-18

Dacă nici unul din aceste tipuri de bărbați nu ţi-e pe plac…

6-2-1

Într-o relație apreciezi sinceritatea şi adevărul, fie el şi amar. Cu siguranță, nu ești din acele femei care va trăi cu un bărbat pe care nu-l iubește. Îţi dorești să crești, iar partenerul să crească împreună cu tine. Iubești bărbații interesanți, cu bun simţ estetic, care știu să curteze o femeie. Uneori eşti gata la fapte stranii şi negândite, însă în rezultat totul se întoarce în favoarea ta. Ești un pic mai mult vrăjitoare, decât celelalte femei.

Dacă ţi-a plăcut acest articol distribuie prietenilor!