Ală ce fel de femeie eşti, în funcţie de luna în care te-ai nascut! Drept la ţintă!

În acest articol vei afla o mulţime de informaţii despre personalitatea ta şi despre modul în care răspunzi la încercările vieţii.

ianuarie

1

Femeile născute în această lună sunt foarte rabdătoare şi rezistente. În situaţii critice pot să manifeste un caracter demn de un bărbat. Ele nu-şi vor spune durerea şi nici nu vor plînge pe umărul nimănui. Preferă să-şi rezolve singure problemele. Pot fi adevăraţi maeştri ai artei culinare, dar în schimb nu le place să facă curaţenie.

februarie

2

Februarie este luna de naștere a femeilor persistente și cu un caracter complex. Fac crize de isterie, dar în același timp ştiu să-şi stăpînească furia. Nu se tem de dificultăți și iau rapid decizii care nu sunt întotdeauna corecte. Sunt sensibile și răzbunătoare. Cunosc tehnicile manipulării, ceea ce le ajută să-şi construiască cariera. Adoră copiii.

martie

3

Femeile născute în martie sunt cele mai sensibile. Sunt uşor de impresionat, dar și încăpățînate. Sunt foarte nesigure pe ele. Din cauza caracterului timid nu reuşesc să-şi construiască o carieră de succes. Natura a înzestrat din plin aceste femei cu gingăşie și farmec, care atrag ca un magnet bărbaţii.

aprilie

4

Femile născute în luna aceasta sunt curajoase, perseverente şi bine determinate. Sunt conştiincioase şi cu mult bun-simț. Aceste femei ştiu întotdeauna ceea ce doresc, merg cu paşi mici, dar siguri. Nu suportă instabilitatea. Ştiu să-şi stăpînească întotdeauna emoțiile și sentimentele.

mai

5

Femei cu calităţi de lider, nu fac compromisuri şi sunt determinate. Nu iartă uşor, așa că pot divorța cu ușurință, ca mai apoi să regrete. Sunt încăpățînate cu calităţi de conducere, motiv pentru care îi este mai ușor să ia biroul șefului, decît să-şi găsească un soț. Pentru ea piatra de temelie sunt banii.

iunie

6

Caracteristica principală a femeilor născute în prima lună de vară este prudenţa. Adesea, aceste femei sunt foarte vulnerabile și nesigure, dar este bine, căci nu vor căuta niciodată să se răzbune. Nu le plac conflictele. Au intuiție bună, care le ajută la evitarea unor posibile neîntelegeri. Orice decizie este luată sub influența stării de spirit.

iulie

7

În această lună se nasc cele mai modeste şi timide femei. Deciziile le iau în funcţie de starea de spirit în care se află la momentul dat. Romantice incurabile, ce se implică profund şi se dedică total într-o relaţie. Prioritatea lor în viaţă este familia.

august

8

Aceste femei sunt inteligente şi au calități de lider, știu cum să se facă respectate, iar cuvîntul lor cîntărește greu în ochii celorlalți. Le place să se afle în centrul atenţiei, indiferent de situaţie. Sunt sincere şi nu iubesc minciuna. Într-o relaţie se oferă total din punct de vedere emoţional.

septembrie

9

Aceste femei sunt prudente şi independente. Se implică emoţional în tot ceea ce fac. Sunt egoiste şi extrem de zgîrcite, renunţă cu greu la datorii. Nu le place singurătatea şi sunt foarte geloase. Gătesc foarte gustos.

octombrie

10

Femeile născue în această lună sunt sociabile şi leagă foarte uşor relaţii de prietenie. Sunt generoase şi îşi ajută în mod dezinteresat prietenii. Cînd vine vorba de orice decizie, mai întîi de şapte ori măsoară şi o dată taie. Au o memorie bună. Sunt foarte principiale și nu iartă trădarea.

noiembrie

11

Femeile născute în luna noiembrie sunt inteligene şi puternice, cumpătate şi calculate. Pentru ele părerea soţului nu contează prea mult căci sunt egoiste. Sunt pasionale şi iubesc profund. Dar sunt şi adeptele sexului sălbatic.

decembrie

12

Puternice și neînfricate, independente și directe. Nimeni şi nimic nu le va împiedica să-şi atingă scopul propus. Sunt sociabile şi nu iubesc singurătatea. Preferă să fie înconjurate numai de prieteni buni. Îşi stăpînesc cu greu emoţiile, motiv ce duce adesea la crearea unor conflicte în familie.