AFLĂ ce spune FORMA BUZELOR despre personalitatea ta!

harakter_gub_ava

Conform specialiștilor, anumite caracteristici ale buzelor ajută la identificarea mai mulor detalii în ceea ce privește personalitatea ta.

Fă-ţi propria amprentă de buze şi vezi care dintre următoarele amprente ţi se potrivesc, pentru a afla ce spun buzele tale despre tine!

Ce spune forma buzelor?

harakter_gub_02_0

Triunghi

Ești – generoasă. Te sacrifici pentru binele altora, ajutându-i cu disperare să obțină succes. Ai darul de a înțelege natura altei persoane şi a o ajuta să-şi descopere abilitățile şi talentele, de care nici nu bănuia înainte.

Dreptunghi

Ești „sarea şi piperul” oricărei comunități, sufletul petrecerilor, persoana la care toată lumea aleargă pentru sfaturi şi ajutor. Ești responsabilă şi precaută, ceea ce îi face pe cei din jur să se bazeze pe tine cu încredere, în orice situație.

Romb

Rombul are multe în comun cu triunghiul, însă spre deosebire de calitățile altruiste, ţii cont şi de propriile interese. Îţi cunoaşti preţul şi deseori devii un mentor bun.

Ce spune mărimea buzelor?

harakter_gub_03_0

Buzele mici

Acorzi multă atenție detaliilor. Pentru o muncă făcută cu precizie, acuratețe şi atenţie eşti candidatul perfect. Deasemenea ai dorința să obții tot ce ai în faţă, însă nu te aventurezi pentru aţi atinge obiectivul. Faci totul în limitele posibilităților permise şi financiare.

Buzele medii

Ești – o jucătoare. Balansezi între muncă, familie şi odihnă. Pentru fiecare ocazie ai câteva cărți ascunse în mânecă.

Buzele mari

Eşti  – maximalistă. Ori te ocupi doar de carieră, ori ești o casnică desăvârșită fără ambiții în plus.

Despre ce vorbesc liniile de pe buze

harakter_gub_05_0

Dacă liniile verticale pornesc din interiorul buzei superioare, semnifică că acorzi prea multă atenție lucrurilor mici, greu de controlat. În cazul buzei de jos, vă pasă doar despre ceea ce poate fi controlat.

În cazul în care liniile sunt ramificate în partea de sus și se subțiază în partea de jos, înseamnă că ai o intuiție bine dezvoltată, pe știi să o asculți.

Ce spune volumul buzelor

harakter_gub_04_0

Buzele pline

Dacă buza superioară este mai plină – eşti un bun ascultător. Dacă cea inferioară – eşti un om foarte generos.

Buzele subțiri

Dacă buza superioară e mai subţire – eşti o persoană exigentă. Buza inferioară mai subţire spune că ori prietenești cu cifrele, ori eşti foarte atentă cu banii.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!