Aceste 3 ZODII de femei au cea mai BUNĂ intuiție! AFLĂ dacă te numeri printre ele!

 

31484

Aceste 3 zodii de femei simt mincinoșii de la distanţă şi știu cum sa stea departe de ei. De asemenea, au fost înzestrate cu un har special, acela de a presimți apropierea unui dezastru. Vorbim despre femeile speciale, care au cea mai bună intuiție. Află dacă te numeri printre ele!

1.Rac

Pentru a putea să ofere tot ce are mai bun, Femeia-Rac are nevoie de o intuiție puternică, motiv pentru care și-o cultiva cu nesaț. Are pare-se un rol special aici pe Pământ. Misiunea sa încredințată de Cel de Sus este să le arate oamenilor ce înseamnă iubirea divină. Aceasta femeie specială este altruista și dezinteresată, însă foarte atentă la cei din jur pe care ii poate citi dintr-o simplă privire. Are puterea de a localiza si imobiliza răul.

2. Scorpion

Probabil că nimeni nu va reuși mai bine decât Femeia-Scorpion sa vadă lucrurile atât de profund. Această nativă are o abilitate aparte de a citi gândurile oamenilor, de a le intui intențiile, iar acest lucru vine din siguranța sa de sine. Ea însăși misterioasă prin natura sa, reușește sa dezlege chiar și cele mai dificile taine. Puterile sale sunt magice și o fac să strălucească acolo unde nicio alta femeie nu ar reuși.

3.Peşti

Femeia-Pești e armonioasă din toate punctele de vedere. Are un suflet de aur si tocmai de aceea nu se poate înconjura decât de oameni la fel ca ea. Îi identifică rapid pe cei care au intenții ascunse, necurate și ii înlătură. Se face cu ușurință plăcută, este delicată si caldă şi reușește sa transmită binele şi frumosul. E o femeie miloasă, foarte tolerantă și iubitoare. Este specială tocmai datorita căldurii şi bunătății pe care o degajează in jurul său.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!